HEKLANJE

Sjajne stvari o nagradnim kreditnim karticama

TEMU APP 100 E KUPON

Ljudima je oduvijek bilo praktično da nikada ne nose veliku količinu gotovine sa sobom kada idu van i nisu potpuno sigurni da će cijeli put biti siguran. I zato su stvorene stavke kao što su čekovi, bankomat kartice i, naravno, kreditne kartice. Ako i kada imate nesreću da izgubite bilo koji od njih, dovoljno je da nazovete svoju banku, obavijestite ih što se dogodilo i to je to! Vaš je novac još uvijek siguran.

Također, jer ima toliko prekrasnih stvari koje se mogu kupiti na najneočekivanijim mjestima i bilo bi lijepo osjećati da kamo god idete, sa sobom imate punu vrijednost svog bankovnog salda. Ako je u gotovini, to bi bilo užasno nepraktično. Ali ako dolazi u obliku kreditne kartice, pa, onda, sad ti govoriš!



Puno je prednosti koje možete doživjeti ako imate vlastitu kreditnu karticu, ali ovaj put ćemo se usredotočiti samo na jednu određenu vrstu kreditne kartice: vrstu nagrade. Koje su sjajne stvari koje možete doživjeti s nagradnom kreditnom karticom? Postoji li loša strana posjedovanja nagradne kreditne kartice? Nadamo se da će na ova pitanja biti uspješno odgovoreno u sljedećim paragrafima.

Sjajne stvari o nagradnim kreditnim karticama:
Kako funkcionira sustav nagrađivanja vrlo je jednostavan. Svaki put kada koristite svoju kreditnu karticu, dobivate nagradu ili bonus bod. Što je veća kupovna vrijednost artikla koji ste kupili pomoću svoje kreditne kartice, to ćete dobiti više nagradnih ili bonus bodova. Jednostavno, zar ne?

Sada, ovi nagradni ili bonus bodovi – izraz koji se koristi za to ovisi o vašoj kartičarskoj kući, ali njegovo je značenje u osnovi isto – mogu imati ekvivalentnu vrijednost u gotovini ili, kada se akumuliraju, mogu se koristiti za osvajanje besplatnih stvari za vas.

Na primjer, besplatna Gucci torba, prema pravilima sustava nagrađivanja vaše kreditne kartice, ekvivalentna je tisuću bonus bodova. Svaki nagradni bod, s druge strane, ima ekvivalentnu vrijednost od 10 USD. To znači da za svakih 10 dolara koje potrošite u ograničenju potrošnje na kreditnoj kartici, zaradite jedan bonus bod.

Ima još. Budući da kartične tvrtke profitiraju od vaše upotrebe kreditne kartice, primijetit ćete da je svake godine popis stavki dostupnih u zamjenu za nagradne bodove sve duži, bolji i raznolikiji. Zapravo, nebo je granica onoga što možete dobiti besplatno samo korištenjem svoje nagradne kreditne kartice!

Pa što čekaš? Uzmite obrazac za prijavu i možda stignete na vrijeme za proljetnu akciju!

Opatija – Adriatic Pearl

Opatiju su stvorili nadvojvode… Ljupki i ležerni austrijski nadvojvode, Bijelih kaputića, crnih hlača, sjajnih rukavica, S monoklom na oku i