HEKLANJE

Skromnost u toplicama

Današnje napetosti kod kuće i na radnom mjestu čine svakoga napetim, umornim i razdražljivim. Uz nedostatak vremena, rijetko će se naći vremena za maženje i opuštanje. To je razlog zašto se mnogi ljudi okreću toplicama kako bi se opustili i razmazili. Ponekad nas tretman u toplicama toliko pomladi da imamo osjećaj da se nakon tretmana možemo suočiti s cijelim svijetom.

Posjet toplicama prekrasno je iskustvo. Potpuno vas opušta raznim tretmanima koje ima za svaki centimetar vašeg tijela. U toplicama je dostupan velik izbor tretmana. Morate otići tamo i odabrati tretman kojem se želite prepustiti, prema svojim potrebama i potrebama te tako isplanirati vlastitu spa rutinu. Različiti tretmani dostupni u toplicama obično su različite vrste masaža, blatne kupke, tretmani lica, parne sobe, saune, manikure i razne druge tehnike. Tvoj izbor.



Većina toplica dio je cijelog lječilišta. Stoga vam posjet ovim odmaralištima omogućuje neke fizičke aktivnosti poput plivanja, tenisa i golfa, dok se možete maziti u toplicama ako i kad god je to potrebno. Odlazak u lječilište s toplicama pruža vam odmor koji vrijedi provesti daleko od užurbanosti svakodnevnog života.

Međutim, toplice bi se mogle pokazati prilično skupim ako se namjeravate prepustiti svakom pojedinom tretmanu koji oni nude. Možda neće biti moguće da svatko potroši toliko novca na sve tretmane koje lječilišta nude. Različita lječilišta imaju različite cijene za različite terapije. Dakle, na vama je da odlučite hoćete li provesti dan ili mjesec u toplicama; sve ovisi o vašem džepu i vašem vremenu.

Kada idete u toplice, bolje je nositi udobnu i ležernu odjeću. U toplicama se nalaze ormarići koji će vam biti dodijeljeni za čuvanje vaše odjeće i osobnih stvari. Ako vam je potreban nakit ili financijska sigurnost, bolje je da ga predate na recepciji toplica na sigurno čuvanje. Većina toplica ima zajedničke bazene ili parne kupelji. Ako se ne spominju zahtjevi za odjeću za ove sobe, bolje je pitati. Neka lječilišta zahtijevaju da nosite vlastiti kupaći kostim, dok druga opskrbljuju navlake ili kratke hlače. Dakle, ako ćete nositi vlastiti kupaći kostim, morat ćete ga ponijeti sa sobom u posjet toplicama.

Većina toplica također ima javne mokre prostore u koje ćete morati doći pola sata prije dogovorenog termina kako biste se opustili ili uživali u plivanju ili pari prije tretmana. No, kao i na svim bazenima, prije korištenja ovih javnih površina obavezno se istuširati! Ako ste zabrinuti zbog svoje skromnosti, ne brinite, vaša skromnost se uzima u obzir u svakom trenutku. Neki od toplica vam kažu da ponesete dodatni set donjeg rublja koje ćete nositi tijekom tretmana, dok drugi daju jednokratno donje rublje. Postoje i neka lječilišta koja su vješta u osiguravanju da tijelo u svakom trenutku bude skromno pokriveno.

Spa centar ne samo da vas opušta svojim tretmanima, već ima na umu i vašu skromnost kada vam pruža tretmane!

Krema protiv bora Deception!

Novi kozmetički proizvod čini bore gotovo nevidljivima golom oku! Pogledajte ovaj nedavni isječak ABC Newsa i uvjerite se sami u