HEKLANJE

Slanje članka – Google PR

Slanje članaka može vam pomoći da ostvarite veću prodaju na web-mjestu, generirate više prometa, povećate svoj Google PR i čak povećate svoju Alexa ocjenu. Ako se radi često i ispravno, podnošenje članaka može vam pomoći da steknete viši rang na Googleu, Yahoou i MSN-u. To će pomoći privući više ciljanih posjetitelja na vašu web stranicu. Predaja članka moćna je taktika optimizacije tražilice za dobivanje kvalitetnih jednosmjernih veza na vaše stranice. Iako postoji rasprava među SEO stručnjacima, većina se slaže da je slanje članaka među najboljim besplatnim metodama izgradnje besplatnih jednosmjernih veza.

Podnošenje članka može uštedjeti sate vašeg vremena u dobivanju jednosmjernih veza na vašu web stranicu. Slanje članaka jedna je od provjerenih strategija izgradnje poveznica. Članci obično ne bi trebali imati više od dvije veze u odjeljku Bio autora, a html nije dopušten u tijelu, za najbolje rezultate odobrenja. Pisanje i podnošenje članaka može vam dati visokokvalitetne jednosmjerne veze i može rezultirati višim rangom stranice u usporedbi s drugim SEO tehnikama.



Ove veze često će vam pomoći da povećate svoj Google PR i povećate svoju relevantnost u rezultatima tražilice. Kao što vjerojatno znate, PR web-stranice koja upućuje na vašu igra ulogu u određivanju vrijednosti vaše vlastite web-stranice u Googleovim PR izračunima, povećavajući vaše izglede za osvajanje mjesta na stranicama za rangiranje tražilica. Manji imenici s niskim rangom stranica također mogu pomoći u poboljšanju vašeg Google PR-a. Članci se obično indeksiraju vrlo brzo iu većini slučajeva mogu se pronaći u SE-u za samo nekoliko dana.

Uz softver za podnošenje, morate upravljati podnescima na temelju popisa u softveru, koji će možda trebati povremeno ažurirati. Dobro pravilo je staviti sveobuhvatniji tekst na svoju web stranicu i napraviti kraću verziju za slanje na druge web stranice. Softver za slanje članaka jedan je od najboljih alata za internet marketing. Postoje mnoga softverska rješenja koja mogu pomoći u smanjenju vremena za slanje članaka.