HEKLANJE

Smanjenje žičane plastike

Wired Plastic robna je marka jedne od najisplativijih prepaid debitnih kartica. Za razliku od kreditnih kartica, ne postoje dugovi kada se naplaćuje kupnja na debitnu karticu. To je zato što kao vlasnik kartice mora prvo unijeti depozitni novac na svoj račun kartice prije nego što se može obaviti kupnja. Dakle, korisnici mogu potrošiti samo onoliko novca koliko imaju na računu i ni lipe više.

S ovom karticom, za Wired Plastic, na račun se može unijeti najviše 2500 USD iako je minimalno 10 USD dovoljno da račun ostane aktivan. Nema Bez kreditnih ograničenja, o kojima treba brinuti, a kartica omogućuje kupcima da se ne moraju brinuti o prekomjernoj potrošnji ići okolo bez da nose ili čak donose previše gotovine sa sobom.



Ipak, samo zato što nije kreditna kartica, Wired Plastic Prepaid Visa ne znači da bi debitne kartice trebale biti manje isplative. Prepaid kartice tvrtke Wired Plastic opremljene su značajkama kao što su online upravljanje računom, automatizirani sustavi mjesečnog plaćanja, program nagrađivanja za skupljanje bodova kao i jedinstveni sigurnosni program prekoračenja.

Iako neke kartice imaju programe nagrađivanja određenih kreditnih kartica, koji uključuju korištenje teško zarađenih bodova za otkup skupih proizvoda, ali obično postupak otkupa može biti prilično težak za ekskluzivne artikle. Program nagrađivanja Wired Plastic, s druge strane, svojim korisnicima omogućuje iskorištavanje praktičnih predmeta kao što su darovi za koje bi mogli pronaći bolju upotrebu, kao što su telefonske kartice, preuzimanja glazbe za preuzimanje i melodije zvona za mobilni telefon, kao i dodatno vrijeme za telefoniranje . To je zbog činjenice da se ciljno tržište korisnika Wired Plastic sastoji uglavnom od tinejdžera i mladih odraslih koji često koriste takve usluge.

Također, svaki iskorišteni zarađeni dolar daje korisnicima Wired Plastic bod, a sve to dolazi bez datuma isteka ili maksimalnog ograničenja, niti bodovi ne ističu niti postoji ograničenje broja bodova koje korisnici mogu prikupiti. Osim toga, općenito više korisnika preuzima preuzimanja u usporedbi sa zrakoplovnim kartama. Što se tiče naknada, dobra vijest je da nema APR-ova i/ili godišnjih naknada za Wired Plastic kartice. S druge strane, loša vijest je da postoje naknade koje se primjenjuju na postupak prijave, uz mjesečne troškove održavanja. Unatoč tome, s Wired Plastic-om neće biti nikakvih naknada za izravne uplate na račun ili prijenose putem Paypala ili međubankarskih računa.

Što je komunalni kredit?

Od svih mnogih različitih vrsta kredita – na primjer, maloprodajni kredit, zajmovi, kreditne kartice i hipoteka – komunalni kredit može

iPod revolucija

iPod ime je za obitelj dlanovnih medijskih uređaja koje je razvila američka tvrtka Apple Computer. Prvi iPod izašao je na