HEKLANJE

Što je savršen nos?

TEMU APP 100 E KUPON

Kao plastičnog kirurga iz Los Angelesa specijaliziranog za rinoplastiku, moji me pacijenti često traže da im dam savršen nos. Pa, ne postoji jedan savršen nos koji može svima odgovarati. Gledajući slike modela ili slavnih osoba za koje se smatra da imaju lijepe nosove, jasno se vidi da sve imaju različite nosove. Nije nužno određena veličina ili oblik nosa ono što ga čini lijepim, već koliko dobro nos pristaje uz ostatak lica.

Međutim, postoje opće karakteristike muškarca i žene koje ljudi smatraju privlačnima. Na primjer, kod većine žena uzdignuti vrhovi s blago (konkavnom) zakrivljenošću dorzuma rezultiraju ženstvenim i prirodnim izgledom nosa. Dorzum je gornji rub nosa. Posjetite moj odjeljak o rinoplastici prije i poslije kako biste vidjeli takve slike. Tijekom operacije nosa (rinoplastike), grba na dorzumu nježno se brije dok se ne postigne prirodan izgled. Sljedeći korak u rinoplastici je podizanje vrha. Kod žena vrh je podignut tako da je kut između donjeg dijela nosa i gornje usne oko 95-100 stupnjeva.



Ciljevi rinoplastike kod muškaraca malo su drugačiji od onih kod žena. Kod većine muškaraca prikladniji je ravni (ne zakrivljeni) dorzum. Vrh je obično manje podignut održavajući kut između dna nosa i gornje usne od oko 90 stupnjeva. Neki će muškarci, međutim, radije imati nježnu oblinu i viši vrh. Stoga je važno da svaki kirurg rinoplastike provede dovoljno vremena s pacijentom razgovarajući o njegovom ili njezinom cilju operacije nosa, kao io mogućim ishodima i ograničenjima. U svojoj praksi sastajem se s pacijentima najmanje dva puta prije dana operacije kako bih razgovarao o tome. Više informacija o rinoplastici te fotografije prije i poslije operacije preoblikovanja nosa možete pronaći na našoj web stranici.

Vladimir Grigoryants, dr. med
Glendale, CA
(800)540-0508
www.vgplasticsurgery.com

Kako napraviti Tag cloud

Fenomenalan online alat za generiranje “riječi u oblaku” iz bilo kojeg teksta to jest riječi koje sami odaberete ili ako

Pogodnost isteklih domena

Kada kreirate tvrtku ili novu web stranicu na internetu, kao što vjerojatno znate trebat će vam naziv domene. Ovo je

Udžbenik o web imenicima

Pokušati postati jedno od najbolje ocijenjenih web mjesta na internetskim tražilicama nije u najmanju ruku lak zadatak. Budući da se