HEKLANJE

Što muškarcima najviše smeta kod žena?

Svi znaju da žene imaju svoj način ponašanja koji je muškarcima neshvatljiv. Njihove navike, bezrazložna ljubomora, velika očekivanja, prigovaranje, kontroliranje samo su neki od ženskih grijeha koje muškarci nikako ne mogu shvatiti. Upravo neke od ženskih navika i načini ponašanja muškarcima jako smetaju. Ispitani muškarci naveli su neke od ženskih navika koje ih najviše izluđuju.
Prigovaranje
Jedno istraživanje je pokazalo da je žensko prigovaranje upravo jedna od stvari koja muškarce najviše živcira. Muškarci govore kako bi od prigovaranja više voljeli da im objasnite što i kako trebaju učiniti i obaviti, te zbog čega je to tako važno napraviti. Kada mu objašnjavate što i kako dajte sve od sebe da zvučite ozbiljno i autoritativno kako bi shvatio važnost vašeg zahtjeva. Većina žena će se složiti kako prigovarati jednostavno moraju, jer neke stvari nikada ne bi bile obavljene.
Ljubomora
Mnogi muškarci ne mogu podnijeti ljubomorne ženske ispade. Ovdje mislimo na onu ljubomoru koja je stalno prisutna, i to uglavnom bezrazložno. Neke žene u svakoj situaciji vide potencijalnu prijetnju i stalno su ljubomorne te sumnjaju u svojega partnera, a problem je zapravo u njihovoj vlastitoj nesigurnosti. S ljubomorom je jako teško živjeti, pa ne čudi stoga što muškarcima ljubomora strašno smeta kod žena.
Pogrešan i lažan prvi dojam
Sigurno ste sto puta čule kako je najljepše biti ono što jeste, i da se tako najslobodnije osjećate. Većina muškaraca ne podnosi kada shvati da žena nije ono što su oni mislili da jest, i to upravo zbog glume pri prvim susretima. Muškarce još više smeta svakodnevno glumljenje nečega što niste.
Stalno kontroliranje
Neke od žena imaju problema sa shvaćanjem da muškarci iako u vezi, su i dalje zasebne jedinke. Baš zbog tog pogrešnog razmišljanja neke žene misle da sada žive isti, jedan, zajednički život, te da muškarac nema pravo na svojih pet minuta. Tako u svakom trenutku žele znati gdje je, s kim je te da ih zove svakih pet minuta. Pod takvom kontrolom nije lagano, a niti ugodno živjeti, pa ni malo ne čudi da ova karakteristika muškarcima jako smeta.
Prebrzo donošenje zaključaka
Ovo rade i muškarci i žene, ali ipak žene u mnogo većoj količini. Muškarce ova mana puno više iritira. Jako im smeta kad žena jednostavno sama donese zaključak nečega, obično složen od onoga što ona priželjkuje i što joj najbolje odgovara, pa se nerijetko dogodi da žena donese zaključak u koji potpuno vjeruje, a on je zapravo sto posto pogrešan.

Prednosti osnivanja tvrtke danas

Osnivanje je standard za mnoge u današnjem poslovanju zbog razine zaštite koju pruža u zaštiti vaše osobne imovine od potraživanja

Heklački uzorci i dizajni

U svijetu Heklanja, uzorci su poput glazbe nota – svaki ima svoju priču i ljepotu. Heklački uzorci i dizajni predstavljaju

Kratka povijest podcastinga

Jeste li se ikada zapitali o evoluciji podcasta? Iako je podcasting relativno mlada tehnologija, još uvijek ima prilično fascinantnu iako