HEKLANJE

Što žene ne vole kod muškaraca?

Žene koje su slobodne i u lovu na partnera imaju popis osobina, kvaliteta i karakteristika kod muškaraca koje žele svakako zaobići. Nemaju ni malo želje družiti se s takvim muškarcem. Iako se žene nadaju da će pravog naći od prve i nadaju se najboljem, nerijetko se dogodi da nakon prvog odličnog dojma dobiju hladan tuš a to se dogodi čim muškarac otvori usta.
Jedno provedeno istraživanje pokazalo je kako se na prvom mjestu nalazi nedovoljna higijena usne šupljine. Odmah nakon smrdljivog zadaha ženama smeta i smrad po znoju, a na trećem mjestu su prljave ruke i dodirivanje žene istim tim prljavim rukama. Uz bok svim ovim užasima našao se i seks bez nježnosti i seks pod utjecajem alkohola, bez ikakve predigre. Žene također mrze kašnjenje na dogovorene sastanke.
Žene ne vole nametljive muškarce, ne vole isfurane emocije kako bi ženu držali blizu, jer se boje da će se u suprotnome žena udaljiti od njega. Osobito ako traže stalnu potvrdu kako su lijepi, dobri i zanimljivi. Na ovaj način ispast ćete papak. Baš kao ako budete od žene tražili da vas vodi, ukaže na pravi put, kaže vam kako se trebate ponašati ili što trebate reći. Najgore je tražiti od žene da vodi… bilo što, jer to jako brzo dosadi. Žena treba muškarca, a ne dijete za odgajanje. Žene smatraju neodoljivima muškarce koji govore tajni jezik “privlačnosti”. Ako ga ne govori, prekinut će svaku komunikaciju s njim i odbiti ga. Žene ne vole dosadne muškarce koji misle da svaku sekundu moraju provoditi zajedno. Ne budite predvidljivi, tako nećete ni ženi brzo dosaditi, jer ipak štogod žene pričale, malo misterije i izazova uvijek dobro dođe. Uz ovo žene ne vole ni mekušce. Muškarci koji pričaju previše i neznaju kada stati ili oni koji pričaju premalo. Niti jedno nije dobro. Žene imaju termin za mlake muškarce, koji se ne znaju držati, pričati niti komplimentirati. Taj termin se zove “papak”. Bez obzira koliko pristojan bio, žene će ga protumačiti kao nesigurnog i previše dragog muškarca, a vjerujte, takav zaslužuje odbijenicu. On je rođen da bi bio odbačen. Žene prilikom prvog razgovora vrlo brzo shvate žele li nastaviti isti ili ne žele. Ako žele, pritom vas cijelo vrijeme gledaju u oči, povremeno vas dodiruju, a ponekad budu nervozne ako im se svidite. To su sve dobri znakovi, a na vama je samo da ih uočite, a zatim radite s njima što poželite.

Načini za izbjegavanje bankrota

Postoji nekoliko dostupnih opcija ako ste u dugovima po kreditnoj kartici i ne želite proglasiti bankrot. Jedna je mogućnost dobivanje

Vlatka Burić – Kad nebo tiho zaplače

Novi singl “Kad nebo tiho zaplače” Vlatke Burić! (V.Burić/A.Dujmović-A.Dujmović-A.Dujmović) “We are the champions” by Queen. Cover version by Vlatka Buric.

Prirodni pakunzi za lice

Postoje različite vrste maski za lice koje će vas i vaše lice održati zdravim i mladim. Ova pakiranja za lice