HEKLANJE

Što znači držanje za ruku za muškarce?

TEMU APP 100 E KUPON

“Muškarci često koriste govor tijela umjesto riječi kada izražavaju svoju ljubav. Držanje za ruke prvo je što se ljubavi tiče.”
Jer kad su vam ruke zaključane, tijelo automatski oslobađa oksitocin, u narodu poznat kao ‘hormon ljubavi’. To se odnosi na obje strane, pa ako vas partner voli držati za ruku, to je pokazatelj da se osjeća dobro prema vama.
Postoji mnogo različitih načina da se
držite za ruke Postoji nekoliko različitih načina da se držite za ruke, oni šalju poruku ne samo vama već i onima oko vas da ste zajedno. Na primjer, stezanjem prstijudržeći se za rukeIako par želi približiti jedni drugima što je moguće bliže, labavije držanje može ukazivati ​​na to da je odnos para još u povojima i da se žele bolje upoznati. Kad vas muškarac počne držati za ruku, možete zaključiti da pokušava uspostaviti fizičku vezu.
Ako vas objema rukama drži za ruku, znači da vam daje punu pažnju. Ako su ruke čvrsto isprepletene, ali prsti nisu isprepleteni, on će vas vjerojatno zaposjesti. Čvrsto držanje muškarca na vašoj ruci ukazuje na to da pokušava dominirati vezom, dok labave ruke prenose poruku: “Jako te volim, želim biti što bliže i želim da svi znaju.”
Držanje za ruke može biti pozitivno ili ukazati na problem Ako se vaše ruke dodiruju tijekom hodanja, stvara se slika “” Mi smo jedno. Iako hodamo ulicom, ostajemo povezani koliko god možemo “. Međutim, ako se vaše ruke nesvjesno dodiruju dok hodate, to je jedna od prednosti flertovanja u početku.
Kao što kažu stručnjaci za govor tijela, ako vaš partner pritisne dlanove uz vaše, to znači da se žele više povezati, dok je prazan dlan znak da se boji da vas ne izgube.
Što je najbrže, ako vaš partner stavi ruku na vašu i ostane neko vrijeme šutjeti, učinit će vam loševijesti mogu biti spremni dati.

Trbuščići i ožiljci

Plastični kirurzi rade sve više zatezanja trbuha jer učinci loše prehrane, stresa i nedostatka tjelovježbe pogađaju sve nas. To dovodi