HEKLANJE

Suknja, kapuljača i udobne cipele: neke ideje koje će vam pomoći da ostanete elegantni čak i kad vani pada kiša

Jesen je hladno i kišovito doba. Odjeća se mora birati u skladu s ne najboljim vremenskim uvjetima. Ali možete li ostati elegantni i po kiši?
Sudeći prema izgledu predstavljenom na prošlom Tjednu mode u Parizu, to je doista moguće. Stilisti su smislili nekoliko ideja koje će vam pomoći da ostanete elegantni, čak i po kišnoj kiši. Udobne cipele Ne morate biti na štulama da biste bili elegantni, pogotovo kad pada kiša. Pogledajte samo ovaj elegantni model. Jednostavan kombinezon i par udobnih čizama dovoljni su za stvaranje šik izgleda.
Baloner
Ako je ne nosite na kiši, kada je trebate nositi? Kaput za odijevanje je odjevni komad dizajniran posebno za kišu: lagan, svestran i može biti više nego samo bež. Također možete odabrati model bilo koje druge boje: plave, crne, vojno zelene, karamelne ili čak otmjene, sve dok vam savršeno odgovara.
Udobna i topla odjeća je sjajna, pogotovo ako je vani hladno: možete odabrati pončo ili se odlučiti za pravu vunenu jaknu s kapuljačom s mnogo gumba. Ako ste spremni za hrabru odjeću, kratku suknju nadopunite golim tajicama. Ako više volite nešto ležernije, poslužit će cigaretne hlače i čizme do koljena.
Suknja
Ako vam se ne želi smočiti donji dio hlača, postoje dvije mogućnosti. Prva je opcija nositi uske hlače i par gumenih čizama preko vrha, koje možete promijeniti po dolasku na odredište, za još jedan par udobnijih cipela (priznajmo, gumene čizme nisu baš ugodne).
Druga opcija: stavite suknju, uvijek s čizmama ili s gležnjačama, dekolte je ovdje savršen. I što je najvažnije (nakon maske), zgrabite kišobran!