HEKLANJE

SUŠILO ZA ODJEĆU NA BALKONU

TEMU APP 100 E KUPON

Nakon pranja, rublje se mora osušiti. Ako u stanu postoji posebno opremljena soba ili mjesto, sušenje odjeće nije teško. Ali što učiniti onima koji nemaju takvo mjesto ?! Lako je – morate pronaći odgovarajuću sušilicu i kupiti je. Razmotrite u ovom članku sušilice za odjeću na balkonu, koje se prodaju u velikom asortimanu. Da biste donijeli ispravnu odluku, morate detaljno proučiti sve svoje sorte i glavne značajke.
Danas je tržište spremno kupcu ponuditi sljedeće vrste sušila: strop, pod i zid. Svaka vrsta može se podijeliti u podvrste prema sljedećim kriterijima: vrsta građevine, materijal proizvodnje, način sušenja.
Stropne sušilice
Stropna sušilica vrlo je praktična i udobna. Može se instalirati u zatvoreni prostor. Stropna sušilica izgleda ovako: na strop se postavljaju tanke cijevi koje vise na užadima. Kabel prolazi kroz ove cijevi i okrenut je prema stropu. Duljina kabela i visina cijevi reguliraju se posebnim liftom, koji se nalazi na zidu.
Ovo je vrlo prikladan aranžman jer cijevi možete spustiti, objesiti sve stvari i ponovno ih podići gotovo do stropa. Jedini problem ove sušilice je taj što ju je teško instalirati sami. Da biste to učinili, morate pozvati stručnjaka koji može ispravno prilagoditi cijelu strukturu. Stropna sušilica na balkonu montirana je vrlo jednostavno i što je najvažnije – ne zauzima previše prostora. To možete vidjeti na fotografijama dizajniranim na webu.
Zidna sušilica dostupna je u dvije verzije: sklopiva i stacionarna. Sklopiva sušilica ima samo dva dijela. Montiraju se na određenoj udaljenosti jedna od druge. U jednom od njih kabeli su skriveni. Na prvu se potrebu mogu uvući u drugi ojačani dio i pričvrstiti na elemente za pričvršćivanje. Nakon sušenja kabel se odvaja od spojnih elemenata i u stilu “ruleta” šalje na svoje izvorno mjesto (unutar jednog od dijelova). Takva sušilica uopće ne zauzima prostor. Može se koristiti i u uskim prostorima. Jedina mana je što na njemu ne možete sušiti teške stvari – kabel se počinje savijati, jer je dizajniran isključivo za lagane stvari. Ovo je savršeno sušilo za odjeću na balkonu.
Stacionarne sušilice izgledaju klasičnije i jednostavnije. Kuke su pričvršćene na zid za koji je savijen kabel. Po potrebi se podešava napetost kabela i kuke se nikada ne uklanjaju. Ovaj
dizajn također ne zauzima puno prostora, pa se može instalirati u zatvorene prostore. Ovo je možda najpouzdanija posteljina na balkonu.
Podne sušilice
Ako je viseća sušilica instalirana na balkonu, poda više nema. Zahtijeva puno više prostora. Ako su kabeli u podnom sušilici dugi, njegova bi konstrukcija trebala biti što jača kako bi se mogle objesiti teške stvari. Modeli koji se horizontalno razvijaju zauzimaju puno više prostora od modela koji se razvijaju vertikalno. Pri kupnji je bolje obratiti pažnju na podnu sušilicu s kotačima. Ovo je vrlo prikladna opcija, pogotovo ako trebate neprestano pomicati strukturu. Sve stvari koje treba sušiti treba dobro izbaciti kako ne bi kasnije patile od lokvi na podu.
Kako odabrati sušilicu na balkonu?
Morate proučiti sve postojeće mogućnosti, otkriti koja vam osobno odgovara i tek onda izvršiti kupnju. Sve vrste sušila su gore detaljno opisane. Svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Ako planirate instalirati sušilicu na balkonu, trebali biste kupiti pogled na zid ili strop.

Zbogom krizo!

Samo lijeni ne govore o krizi, već misli onaj tko o njoj šuti. O njemu. Ljudi netremice bulje u televizore,