HEKLANJE

Sve o marketingu putem e-pošte

TEMU APP 100 E KUPON

Marketing e-poštom i bilteni mogu se slati s više povjerenja za manje od većine konkurencije. Cijene e-poruka određuju se prema količini koju kupite, tako da što više dobijete, to manje koštaju. rješenja za marketing putem e-pošte kada trebaju: Učiniti komunikaciju s klijentima učinkovitijom i poboljšati produktivnost ili njihove marketinške resurse Poboljšati sposobnost isporuke marketinga putem e-pošte—osigurati da se njihova komunikacija isporučuje što je moguće većem postotku primatelja Ubrzati akviziciju kupaca i stope konverzije iz njihove e-pošte marketinški napori Pratite izvedbu njihovih marketinških napora od komunikacije do transakcije—povezivanje kampanja do opipljivog povrata marketinških ulaganja Iskoristite dinamički sadržaj za prilagođene marketinške komunikacije e-poštom jedan-na-jedan, jedan-na-više ili više-na-više Smanjite njihov marketing troškova dok poboljšavaju izvedbu i produktivnost svojih marketinških resursa Olakšaju i ubrzaju kupcima kupnju njihovih proizvoda i usluga od bilo kojeg drugog marketinškog ili prodajnog kanala Integriraju glasovne, faks i tekstualne komunikacijske kanale s marketinškim naporima e-pošte Maksimiziraju podatke web analitike za poboljšati akv položaj, zadržavanje kupaca i rezultati rasta kupaca.

Marketing



Marketinški lideri u svim industrijama — između poduzeća i poduzeća prema potrošaču — koriste marketing e-poštom kao svoj temeljni kanal za stjecanje, zadržavanje i rast kupaca.

Bulk

Hosting masovne e-pošte može biti pristupačan, a masovna e-pošta može biti čak i besplatna. Pošiljatelj skupne e-pošte za biltene e-poštom, ciljane kampanje e-poštom i najave e-poštom. Bulk emailer je softver za masovnu e-poštu jednostavan za korištenje, koji se koristi za slanje masovne e-pošte.

Posve osim ovih praktičnih razmatranja, postoji i jak argument koji kaže da dugoročni uspješni marketinški odnosi e-pošte s klijentima i drugima mogu funkcionirati samo ako se temelje na dopuštenju. Važno je naglasiti da svatko tko razmišlja o marketingu putem e-pošte mora pročitati nešto o dopuštenjima i neželjenoj pošti. Nudeći usluge s dodanom vrijednošću svojim postojećim klijentima pomoću softvera za marketing putem e-pošte, možete izgraditi neuništivu lojalnost kupaca, steći značajnu konkurentsku prednost i povećati prosječnu vrijednost narudžbe po klijentu.