HEKLANJE

SVJETSKE DESTINACIJE ZA NAJBOLJI ODMOR

TEMU APP 100 E KUPON

Ima puno kandidata za najbolje mjesto za najbolji odmor, ali evo deset od njih koji su zbog svoje ljepote, povijesti i specifičnosti posebni. Sa vrhunskom ponudom sadržaja i prirodnih ljepota i mjesta za opuštanje i mir oni su sljedeći:
– Maldivi, Indijski ocean. Dugo vremena čuvani od javnosti u tajnosti zbog svojih bijelih plaža predivnog i čistog mora te odlične ponude smještaja i sadržaja definitivno su mjesto koje treba posjetiti, ako ste željni mira i odmora.
– Rio de Janeiro, Brazil. Ako u slobodno vrijeme volite i zabavu zvuk sambe i karnevala , ovo je mjesto za vas, sa svojom predivnom plažom Copacabanom i hotelima koji gledaju na nju i more ovo mjesto je i za one koji su željni aktivnog odmora kao i one koji vole mir , jer se u ponudi nalaze i brojna mjesta za opuštanje.
– Bahami, nalaze se istočno Floride, a sjeverno od Kube. Bahami čine arhipelag od sedamsto otoka sa pregršt bungalova ,hotela, pješčanih plaža i čistoga mora, sa svojom ponudom mogu oduševiti i najzahtjevnije.
– Istanbul, Turska. Grad koji se nalazi na dvije obale, nudi pregršt zanimljivosti od povijesnih, prirodnih, gastro ponuda, također i ponuda što se tiče smještaja i samoga odmora je mjesto koje se ne smije propustiti i jednostavno uživati.
– Viktorijini slapovi, Južna Afrika. Ujedno i nacionalni park Viktorijini slapovi su iako na kontinentu raj na zemlji, zbog svoji prirodnih ljepota i mira koji pružaju jedan su od bisera svjetske prirodne baštine i destinacija za one koji vole prirodu, mir i aktivnost koju pruža uređena okolina.
– Sardinija predivne plaže i more od kojega zastaje dah, čist zrak pregršt sadržaja i ponude od smještaja, uživanja i posjeta znamenitostima do zabave.
– Palma del Mallorca, glavni je grad Baleara španjolske autonomne pokrajine. Ako želite aktivan i zanimljiv odmor ovo je mjesto svakako za vas ponuda je odlična što se tiče svih sadržaja, a cijene pristupačne lijepo uređene plaže sa čistim morem nude i noćni život, ovo je mjesto koje nikad ne spava.
– Cancun, Meksiko. Jedno od najboljih svjetskih destinacija na svijetu sa svojim pješčanim plažama, palmama, barovima na plažama, koktel barovima i jednim od najboljih hotela sa vrhunskom ponudom, mjesto je za odličan odmor i rekreaciju.
– Dubai. Grad i otoci koji su većinom napravljeni za luksuzne odmore i uživanja sa svojim građevinama i ostalim sadržajima je fascinantno odredište za osobe dubljeg džepa.
– Hrvatska. Zemlja sa svojih 78 otoka, 524 otočića, te 642 hridi i grebena te sa nacionalnim parkovima, velikom ponudom hotela, gastro ponudom, plažama i čistim plavim morem isto tako je mjesto, bez obzira gdje išli, vrijedno posjete i divljenja.
Ovo su bile top destinacije u svijetu koje treba posjetiti, iako nekima nedokučive opet se može pronaći nešto za svakoga tko je željan kvalitetnog odmora i uživanja. Financijski su neke od ovih destinacija neisplative za obične smrtnike, ali su isto tako svijet za sebe i vrijedni posjete pa makar i jednom u životu, jer nude prizore za pamćenje.

Njega suhe kože

S previše uloga kojima žena može žonglirati u današnjem brzom ritmu života pod visokim pritiskom, vrlo je malo vremena za