HEKLANJE

Tamne mrlje na koži: Poznati liječnik govori nam kako ih prirodno ukloniti bez trošenja novca

TEMU APP 100 E KUPON

Tamne mrlje na koži: kako ih prirodno ukloniti i bez trošenja novca. Poznati liječnik govori nam kako. Nakon određene dobi, na koži se mnogih ljudi pojavljuju više ili manje brojne i više ili manje intenzivne tamne mrlje . Upravo zato što se pojavljuju nakon četrdeset godina, obično ih nazivaju “staračkim pjegama “.
Dr. Doug Willen, Autor Knjige Quantum Paleo
Ove smećkaste mrlje rezultat su abnormalnog povećanja proizvodnje melanina u tim određenim dijelovima kože. Vjeruje se da je u to uključeno izlaganje suncu ili čak hormonalne promjene koje se događaju u mladosti.
Za one koji se žele riješiti, na tržištu postoji mnogo proizvoda za izbjeljivanje, a mogući su i ad hoc dermatološki tretmani koji se rade u klinici. Međutim, to su lijekovi koji uglavnom koštaju, iako su obično prilično učinkoviti. Ali sada je njujorški kiropraktičar Doug Willen (koji ima praksu na Broadwayu) za mrlje na koži smislio jednako učinkovit, ali potpuno prirodan i nadasve vrlo jeftin lijek.
Sastojci su samo dva: jabučni ocat i sok od luka . O količinama trebate pola čaše prve, a za drugu sok luka.
Priprema ovog prirodnog lijeka vrlo je jednostavna . Stavite komade srednjeg luka u blender, a zatim ih prelijte s pola čaše octa od jabukovače. U ovom trenutku morate miješati dok ne dobijete homogenu smjesu.
Otopinu koju ste pripremili treba nanijeti na zahvaćene dijelove vatom. Proizvod treba ostaviti da djeluje dvadesetak minuta.
Prijava se mora ponavljati jednom dnevno tijekom trideset dana . Vidjet ćete da će mrlje malo po malo nestajati sve više i više.
Važno: u tom razdoblju ne zaboravite da se ne izlažete suncu.
Proizvod koji ste pripremili kod kuće u osnovi ima dva učinka. Jabučni ocat pomaže održati kožu mekom i mladom, također je lužnat i stoga nastoji rebalansirati pH kože. Učinkovit je i u slučaju svrbeža.
S druge strane, sok od luka dobar je za vas jer je vrlo bogat antioksidansima i stoga se bori protiv štetnih učinaka slobodnih radikala.

Djeca trebaju vitamine

Svi mi želimo da naša djeca rastu zdrava i da budu što je moguće više zaštićena od dobivanja bolesti i

Kontaktne leće

Kontaktne leće se neprekidno poboljšavaju kroz razvoj novih materijala i dizajn, te napredak u tehnologiji izrade. Od nekadašnjih trajnih tvrdih

Ugradnja reflektora u strop

1. Priprema stropnog dijela Prije svega, moramo pravilno izmjeriti strop i nacrtati gdje će se nalaziti reflektori. Tamo gdje treba