HEKLANJE

Tjelesna masnoća i zdravstveni problemi

Kao što znate, lik svake žene jedinstven je i ima svoje osobine. Neke dame imaju zapanjujuće oblike, druge su toliko vitke da u njima ne možete primijetiti niti gram masti. Što se tiče masnih naslaga, mogu se nalaziti u najrazličitijim dijelovima tijela. Masnoća koja se nalazi u jednom ili drugom dijelu tijela ukazuje na to da u tijelu postoje neki poremećaji.
Ako primijetite da su se na bokovima pojavile masne nabora, to ukazuje na to da je štitnjača poremećena, a masnoća “prisiljava” da se hormoni štitnjače talože na tim mjestima. Kako biste spriječili daljnje taloženje masti na tim mjestima, nije dovoljno samo pridržavati se prehrane, morate izbjegavati i upotrebu teških metala koji se nalaze u vodi iz slavine i u pasti za zube. Ako su već u tijelu, morate ih pokušati ukloniti što je prije moguće.
Također, vjerojatno ste primijetili da se masnoća može taložiti u trbuhu čak i kod mršavih ljudi. To sugerira da osoba već duže vrijeme doživljava jak stres. Znanstvenici su već dugo primijetili da se tijekom stresa i depresije masne naslage pojavljuju, prije svega, na želucu. Prvo trebate dovesti u red živčani sustav, preporuča se piti tečaj umirujućeg bilja. Tek tada možete se riješiti nakupljene masnoće na trbuhu.
Ako vam se masnoća na bedrima čini više ili manje poznatom, tada salo na svitku izgleda ružno. Ženama s takvom “make-upom” na leđima vrlo je teško odabrati odjeću, na primjer, nemoguće je odjenuti pripijenu haljinu ili lijepo čipkasto donje rublje. Naslage masti na bokovima i leđima ukazuju na to da njihov vlasnik jako voli proizvode od brašna i slatkiše koji sadrže veliku količinu ugljikohidrata. Kao rezultat toga, velika količina inzulina počinje se stvarati u krvi. Da biste se na tim mjestima riješili masnoće, samo se trebate odreći brzih ugljikohidrata, štrucu, na primjer, treba zamijeniti kruhom od žitarica, a slatkiše – medom i voćem. Mnoge žene jednostavno ne obraćaju pažnju na masne naslage na koljenima. Takav nedostatak uopće ne ometa nošenje različitih odjevnih kombinacija, štoviše, debela koljena i bokovi mogu se uspješno sakriti hlačama. Međutim, vlasnici tako dobrih, svejedno, na podsvjesnoj razini osjećaju nelagodu i težinu. Masnoća se na tim mjestima stvara iz pretjeranog entuzijazma za slanu i slatku hranu.
Kao rezultat, višak tekućine počinje se nakupljati u tijelu u predjelu teladi i koljena. Rješenje je jedno – količinu slane i slatke hrane morate svesti na najmanju moguću mjeru. Uz to, preporučuje se organizirati dane posta bez soli, jednom tjedno. Naslage masti na prsima, nadlakticama i unutarnjim bedrima ukazuju na to da krv sadrži veliku količinu ženskog hormona estrogena. U tom je slučaju potrebno posjetiti ginekologa-endokrinologa koji će propisati liječenje.

Žene aktivne prirode

Žene aktivne prirode. Da, ima ih, sad ih ima puno. I sama sam takva bila od početka Razgovarajmo o nama?

Što je to Runflat guma?

Runflat gume su posebna vrsta guma dizajnirana da nastave s vožnjom čak i ako izgube tlak zraka. Ove gume imaju