HEKLANJE

Top 10 trendova u plastičnoj kirurgiji:

Iako su provedena brojna istraživanja o trendovima plastične kirurgije i budućim izgledima, sljedeće su moje prognoze

1. Pacijenti s operacijom želučane premosnice: S povećanjem broja operacija želučane premosnice, operacija liposukcije može postati prilično uobičajena i standardna postoperativna mjera.



2. Iako je rinoplastika još uvijek opcija broj jedan za kirurgiju lica, implantati za bradu brzo sustižu korak, posebno za muškarce.

3. S vremenom će sve više i više pretilih baby boomera morati pribjeći plastičnim operacijama. Trendovi plastične kirurgije u Los Angelesu pokazuju da veliki broj baby boomera traži usluge.

4. Više injekcija – nastavak uzbudljivog trenda koji je započeo s Botoxom.
Želja da se zauvijek ostane mlad jaka je kao i uvijek, pogotovo na tržištima poput New Yorka i Los Angelesa estetska kirurgija još će dugo biti u modi.

5. Lap Band postaje popularna kirurška opcija. Druge varijante uključuju Gastric Band ili Realize Band.

6. Los Angeles Povećanje grudi i zatezanje trbuha Los Angeles su još uvijek najpopularnije pretrage povezane s plastičnom kirurgijom.

7. Stigma plastične kirurgije sada gotovo da i ne postoji: Konzervativna društva poput Azijata i Hispanaca pridružuju se bijelcima i Afroamerikancima u prihvaćanju plastične kirurgije.

8. S ogromnim povećanjem troškova zdravstvenog osiguranja, činjenica da plastična kirurgija nije pokrivena osiguranjem i da se mora platiti unaprijed (ili putem financiranja) zapravo pozdravlja nekoliko potrošača.



9. Uz svu tu galamu oko istraživanja matičnih stanica, možda bi vađenje stanica iz liposukcijske masti moglo biti opcija.

10. Kao što su sve dobre stvari neizbježne, pitanje je vremena kada će političari početi jako oporezivati elektivnu estetsku kirurgiju, a onda ćemo imati outsourcing offshore plastične kirurgije.

Do tada, sretno ljudi iz estetske kirurgije..