HEKLANJE

Traženje putem blogova.

TEMU APP 100 E KUPON

 
Za razliku od prva dva spomenuta, vi svojim čitateljima ne nudite nešto. Naprotiv, računate na njihovu ljubaznost i tražite njihovu pomoć. Možete tražiti doprinose, bilo novčane ili robne, za određeni cilj.
Ako su vaši čitatelji oduševljeni ili dirnuti onim što ste napisali, postoji vjerojatnost da će vam biti više nego voljni pomoći.
Bloganje na tržište.
Blogovi su način generiranja novih poslova i dobivanja potencijalnih kupaca. Ako već imate proizvod ili uslugu u ponudi, možete pokušati ponuditi više i nove stvari putem blogova.
Mogu biti vaše vlastite ili se odnose na drugu stranicu ili tvrtku koju želite ponuditi svojim čitateljima.
Uz publicitet koji blogovi dobivaju danas, nema sumnje da je danas postao jedan od najučinkovitijih alata za generiranje prihoda na internetu.
Korištenje bloga postalo je danas jedna od najpopularnijih metoda promoviranja affiliate programa. Ono što je sjajno kod bloga je to što ga u mnogim slučajevima možete objaviti besplatno. Blogovi danas služe velikom broju namjena, a promicanje vašeg affiliate programa samo je jedna od mnogih upotreba bloga. Zašto biste trebali potrošiti stotine ili tisuće dolara na promociju i oglašavanje vašeg affiliate programa? Sve što trebate je besplatan blog i neke dobre informacije koje možete ponuditi svojim posjetiteljima. S ove dvije jednostavne stavke možete dramatično povećati količinu prometa koju dobivate za svoj pridruženi program.
Čemu uopće hype oko blogova?
Što je blog? Pa, ako do sada niste otkrili blog, živite u mraku. Blogovi su posvuda i uključuju informacije o mnogo različitih stvari. Uzmimo, na primjer, korištenje bloga za promociju svog pridruženog programa. Sve što trebate učiniti je generirati nekoliko članaka ili priča o vašem specifičnom affiliate programu. Oni mogu biti o bilo čemu. Razmotrite članke kao što su kako koristiti svoj specifični program, što je posebno i jedinstveno u vašem programu, zašto bi ga ljudi trebali koristiti i kako mogu imati koristi od vašeg pridruženog programa.
Ok, napravim blog, što sad?
Ključna točka u objavljivanju bloga je generirati zanimanje za svoje korisnike i natjerati ih da kliknu tu uvijek posebnu vezu izravno na vaš partnerski program. S obzirom na to, važan ključ koji bi svi trebali znati o blogiranju je da biste trebali objavljivati na svom blogu svaki dan barem jednom dnevno. Na taj način pomoći ćete privući ljude na vaš blog i dalje na vaš partnerski program. To znači više prometa za vas.
Više je bolje
Sada je besplatni blog naravno besplatan, međutim, mnoge web stranice koje nude besplatne blogove također će vam ponuditi plaćenu nadogradnju. Uz plaćenu nadogradnju možete uživati u dodatnim značajkama kao što je uređivanje članaka koje objavljujete ako se ukaže potreba. Također možete kreirati i uređivati svoje stranice bloga kako bi se dobro uklopile u dizajn koji želite. Domaćin bloga može vam čak ponuditi mogućnost kreiranja anketa izravno na vašem blogu. To će vam omogućiti da odredite što trebate znati od posjetitelja kako biste napravili učinkovitiji blog za svoj affiliate program.
Na kraju
Općenito, cijeli cilj vašeg bloga je promovirati vaš partnerski program. Kada promovirate svoj pridruženi program, povećavate količinu izloženosti koju vaš program prima. To će u konačnici povećati iznos provizija koje primate. Promocija = Posjetitelji = Provizije… morate voljeti tu formulu!

Ušteda novca na pumpi

Nedavno izvješće u Financial Timesu predviđa da bi prosječna cijena galona benzina u Sjedinjenim Državama uskoro mogla dosegnuti 3,00 USD.

Bicikl: Za zabavu i fitness

Aerobni fitness ima mnoge prednosti Izvrsno zdravlje temelji se na aerobnoj snazi, fleksibilnosti i kondiciji. Sve ovo je značajno. Za