HEKLANJE

Treba li i zašto ako treba koristiti tekući sapun?

TEMU APP 100 E KUPON

Što kažete treba li koristiti tekući sapun u našoj svakodnevnoj upotrebi? Dali ste se ikada u svom životu uopće zapitali treba ili ne koristiti sapun za ruke u tekućem stanju? Vjerujemo da se velika većina ljudi nije zapitala jer je to pojava koja je uobičajena. Treba li koristiti sapun pitanje je na koje se veliki stručnjaci i velike svjetske kompanije ne mogu sa sigurnošću složiti. Svako malo izlazi nekakvo istraživanje, mahom američkih ili ruskih, japanskih istraživača o prednostima i manama korištenja tekućeg sapuna. Neki godinama tvrde da je puno boje i nadasve zdravije koristiti kruti, čvrsti sapun dok drugi tvrde kako je korištenje čvrstog sapuna nezdravo jer muljanjem dlanova o sapun bakterije ostaju na sapunu i ponovnim se korištenjem umjesto da skinemo viruse i bakterije mi na svoje ruke prenosimo i to upravo ni manje ni više nego sa sapuna.
Tekući je sapun opet drugo pitanje, stiskanjem pumpice izlazi određena količina sapuna u obliku tekućine koju pomiješamo s vodom i na taj način trljajući dlan o dlan operemo ruke. Protivnici ovog načina tvrde kako je pranje tekućim sapunom puno lošije nego pranje čvrstim jer je pun kemikalija, odnosno ima više kemikalija nego onaj čvrsti i vrijeme pranja je puno kraće što dovodi do zaključka kako je pranje lošije i na rukama nam ostaje više štetnih tvari nego korištenjem tvrdih sapuna. Kome vjerovati u koga se pouzdati pitanje je sada. Kako bilo da bilo, svi se slažemo da treba koristiti sapun, bio on čvrsti ili tekući. Zato koristite sapun i čuvajte zdravlje, ipak ja dajem plus tekućem sapunu zbog jednostavnosti i praktičnosti korištenja istog.

Heklanje seme za printanje

Na našoj sada već popularnoj web stranici heklanje.net pripremili smo mnoštvo, dakle radi se o desecima tisuća besplatnih uzoraka, to