HEKLANJE

Trgovac afričkom nadom

“Čovjek koji odbija krenuti naprijed nikada neće ostaviti trag.” – Modupe Oluwalademi

Modupe je živio u Nigeriji. Imao je vrlo malo bogatstva i više puta je bio opljačkan, ali je imao nevjerojatno poduzetnički duh. Njegov zarazni duh nadahnuo je mnoge da sa svojim životima učine više nego što su mislili da je moguće.



Ovaj čovjek je bio marketinška nada i bio je darovit te je promovirao svoj proizvod. Vidio je najgore okolnosti, a ipak je pronašao način da napiše riječi koje su bile i motivirajuće i pune nade.

Razmotrite sljedeće …

“Ako ne počnete tamo gdje ste danas, nećete nigdje stići sutra.” – Modupe Oluwalademi

“Rasipnik vremena je rasipnik prilika.” – Modupe Oluwalademi

“Postat ćeš velika odgovornost za svoju generaciju ako nemaš ‘plan akcije’ za svoj život.” – Modupe Oluwalademi

“Budala je ona koja slavi plan koji nije dao rezultate.” – Modupe Oluwalademi

“Ne odustaj od svog neuspjeha. ‘Pokušaj ponovno’ možda je ono što ti treba da postaneš mijenjač svijeta.” – Modupe Oluwalademi



“Kada učite svaki dan, a ne djelujete prema onome što ste naučili, vi ste poput farmera koji svaki dan ore bez sijanja sjemena.” – Modupe Oluwalademi

“Rješivač problema uvijek privlači publiku.” – Modupe Oluwalademi

“Čovjek koji se ne usuđuje ništa ne nauči.” – Modupe Oluwalademi



“Najveći rizik u životu je ne poduzeti ništa.” – Modupe Oluwalademi

“Hrabrost daje snagu viziji, ali obeshrabrenje guši život u njoj.” – Modupe Oluwalademi

“Stav je poput epidemije, vrlo je zarazan.” – Modupe Oluwalademi



Modupe je imao samo četrdeset tri godine kada je preminuo, ali njegove riječi pružaju važne naznake o hrabrom duhu poduzetništva.

Bez obzira na to što reklamirate, potrebna je drska mješavina rizika, prilika i nagona da vas pomakne iz osobe s pasivnim interesom u osobu koja je strastvena u onome što nudite i prednostima proizvoda.

Modupe otkriva i drugu istinu; imat ćete mnogo klevetnika u svojoj potrazi za ostvarenjem svog sna kada on napiše: “Kritičari iz naslonjača često su prvaci ni u čemu.”

Možda mislite da je oglašavanje nade na ulicama Nigerije gubitak poduzetničkog duha, ali ako ste iskreni, pronaći ćete razlog da krenete naprijed s vlastitim snovima kada uzmete u obzir riječi afričkog trgovca nadom.

Odabir prave kreditne kartice

Nisu sve kreditne kartice jednake. Postoji mnogo različitih vrsta kreditnih kartica, a ako se želite prijaviti za kreditnu karticu, može