HEKLANJE

Trgovci nekretninama! Štedite gorivo dok vozite

TEMU APP 100 E KUPON

Ovih dana svi očajnički želimo uštedjeti novac na benzinu. Kupujemo po najnižim cijenama, pratimo novosti, kombiniramo izlete, više hodamo. Ali za mnoge od nas, posebno trgovce nekretninama, suočavanje s plinskom krizom je neizbježno. Neće svaka kuća koju prodajete biti u vašem susjedstvu, nije svaka kuća koju klijent želi vidjeti niz ulicu. Žele grad, žele predgrađe, žele vidjeti tog šarmera u susjednom gradu. Dakle, ako ste trgovac nekretninama koji želi prodati kuće, radite ono što morate – vozite. Srećom, postoje četiri jednostavna načina da povećate potrošnju goriva dok se vozite.

Četiri jednostavna načina za uštedu goriva dok vozite



1. Najbolji način da uštedite novac na benzinu toliko je jednostavan da ga vjerojatno niste ni razmatrali.

To je ovo: USPORI

Usporavanje i (uzdah) vožnja ograničenjem brzine je najučinkovitiji način da iz svoje putne limenke dobijete maksimalnu učinkovitost goriva. Jednostavno je potrebno više energije za vožnju većom brzinom. Povećani otpor vjetra i neučinkovita potrošnja goriva dva su načina na koja brzina izjeda vaš spremnik goriva. Dodatno trošenje i habanje vašeg automobila također jede vaš džep. Dakle, ako ne želite da vaš automobil bude odvratni gutač benzina, samo vozite ograničenje brzine. Možda će vas tjerati vozači koji žele juriti kao da su na autocesti, ali uštedjet ćete na benzinu i izbjeći pljuske policijskih vozila, radara i vaše mame.

2. Držite ga mirnim. Dok ste već kod toga, možete također pokušati nastaviti ići konstantnom brzinom koliko god možete. Održavajući ga glatkim, ili još bolje – držeći ga na tempomatu uštedjet ćete mnogo dolara na ravnom terenu. Ona “požuri i pričekaj” kombinacija ubrzanja/kočenja oduzima puno energije i dugoročno će te koštati. Gledajte dovoljno ispred sebe dok vozite i unaprijed se pripremite na usporavanje. Postupno smanjenje brzine u kombinaciji s postupnim povećanjem će potrošiti manje goriva. Vožnja na zelenom svjetlu ne štedi gorivo.

3. Namjestite se i održavajte gume napumpanima. Svjećice koje ne iskre, filtri koji ne filtriraju i senzori bez smisla smanjuju vašu potrošnju goriva. Redovito podešavajte svoj automobil i dok ste već kod toga, provjerite gume. Loše napumpane gume trebaju više pritiska motora da bi stigle kamo idu. Malo zraka ide daleko.

4. Odaberite put manjeg otpora. Ovisno o tome gdje živite, možda nećete moći izbjeći neravne zavojite ceste, ali ako možete, trebali biste. Možete izgubiti do 30% svoje kilometraže goriva na makadamskoj cesti, a čak i više ako je to jedna od onih prelijepo slikovitih zavojitih cesta koje zahtijevaju puno okretaja i manevara papučice gasa/kočnice. Sačuvajte ih za odmor i krenite autocestom.

Naravno, ako ste ovih dana stvarno ozbiljan vozač, vjerojatno razmišljate o prelasku na hibrid – sljedeći logičan korak za ljude koji se jednostavno ne mogu odvojiti od svojih automobila. Međutim, dok tražite ono pravo, možda biste to trebali činiti polako.



Podizanje stražnjice

Operacija plastične kirurgije poznata kao podizanje stražnjice, plastika bedra ili ekscizijska lipektomija bedra postupak je koji se bavi nizom problema