HEKLANJE

Tri greške koje žene čine pri odabiru partnera

TEMU APP 100 E KUPON

Koje greške čine žene pri odabiru partnera i kako bi ih mogle izbjeći?
Mnoge žene traže partnera za dugotrajnu vezu, ali često od početka donose pogrešne izbore, jer ih privlače muškarci kojima je teško ostati vjeran u dugotrajnoj vezi. Zašto se ovo događa; U koje zamke upadaju? Stručnjaci ističu uobičajene greške žena.
Fizička privlačnost. Iako i muškarci i žene nisu nepomućeni svojim izgledom, istina je da je odabir partnera na temelju njihovog izgleda rijetko jamstvo dugotrajne veze. Drugim riječima, ako žene traže dugotrajne, stabilne veze, možda bi bilo bolje da se okrenu manje privlačnim muškarcima. Prema istraživanju, vrlo privlačni i puni muškarci mogu biti još nevjerniji. Osim toga, veća je vjerojatnost da će se odvojiti od svojih partnera, možda zato što su manje sposobni oduprijeti se mogućnosti da imaju odnos s novim potencijalnim partnerima.
Erotski glasovi. Iako se čini da žene preferiraju muškarce privlačnih glasova, istraživanje otkriva da ti muškarci imaju više seksualnih partnera i vjerojatnije je da će biti nevjerni tijekom dugotrajne veze.
Već angažirani muškarci. Zanimljivo je da mnoge žene često privlače muškarci koji su već u vezi. Ovo stanje se također vidi kod pripadnika životinjskog carstva poput riba i ptica! Kod ljudi, interes žena signalizira činjenica da ovaj muškarac ima poželjne karakteristike u njihovom vjerovanju. Međutim, logika kaže da za dugotrajnu vezu možda nije najbolja ideja prići muškarcu koji već ima partnera! Uostalom, ako ti muškarci namjeravaju ostaviti partnera radi druge žene, tada je u budućnosti moguće napraviti isti potez kad se na horizontu pojavi novi potencijalni partner.
Dakle, atraktivan partner s muškim glasom i vjerojatno već zaručen može biti dobar izbor za kratku vezu, ali ako tražite nekoga za dugotrajnu vezu, onda je dobro uložiti u partnera na temelju uzajamnog poštovanja i poštenje.