HEKLANJE

Trljanje nogu? Prestanite s ovom ružnom navikom

TEMU APP 100 E KUPON

Dolaskom topline događa se da unutarnja strana bedara može biti nadražena i podložna crvenilu zbog kontinuiranog trljanja nogu. Bez upotrebe čarapa ili hlača za zaštitu jednog od najdelikatnijih područja, smetnje su pred vratima.
Pa što učiniti kad počnete osjećati to bolno pečenje? Danas vam želimo dati nekoliko savjeta i prirodnih lijekova ! Jeste li znatiželjni? Pa što čekate, počnite odmah!
Trljanje bedara
Evo prirodnih lijekova za smirivanje crvenila
Prva stvar za napraviti je temeljito čišćenje od svojih nogu, a posebno unutarnje strane bedara, gdje je koža više skloni iritacije kao što je mnogo više osjetljiva.
Pazite da NE koristite mirisne i agresivne deterdžente i sapune ! Umjesto toga upotrijebite hipoalergeni sapun!
U slučaju abrazije, izbjeći da se izlagati nadraženu dio vlage, kao što je vjerojatno da će promicati razvoj bakterija. Pa neka bude sve suho.
Iritacija trljanja bedara izvan kuće: evo što treba koristiti
U slučaju da je unutarnja strana bedara nadražena, a vi ste izvan kuće, nemojte paničariti, lijek postoji. Sa sobom u torbi ponesite umirujuću i osvježavajuću kremu za nanošenje na područje sklono crvenilu. Bit će dobro za unutarnju stranu bedara!
Prirodni lijek za ublažavanje bolova koji trlja butine: zobena kupka!
Zobene pahuljice djeluju protuupalno i pomažu održavati kožu hidratiziranom! Dobar lijek je kupanje. Evo kako dalje. Napunite kadu toplom vodom i dodajte unutra 150 g zobenih pahuljica, ostavljajući ih da se namaču nekoliko minuta. Zatim se uronite u kadu i opustite se oko 30 minuta.
Pasta od cinkovog oksida: prirodni lijek za smirivanje crvenila
Cink oksid se može koristiti na dva načina:
Prvo, kako bi zaštitili područje unutarnjeg dijela bedara od crvenila,
Drugo, kada je koža bedara nadražena i crvena
Cink-oksid smiruje upalu kože, pomaže zacjeljivanju rana i potiče zacjeljivanje. Osim toga, ona također ima ‘ antiseptik , i na taj način, sprječava se rast bakterija.

Google me

Svi smo nekada “odguglali” svoje ime i prezime na Google-u, no ovaj čovjek je otišao korak dalje odlučio je okupiti