HEKLANJE

U jednodijelnim kupaćim kostimima možete izgledati prekrasno!

U današnje vrijeme, biti lijepa glavni je prioritet svake žene. Savjeti za šminkanje služe za skrivanje svega što je manje od savršenog na vašem licu, odjeća treba privući pozornost isključivo na vaše najbolje dijelove, a frizeri su uvijek tu da vam pomognu da vaša kosa postane lijepa poput one filmske zvijezde.

Ali što je s plažom? Nepotrebno je reći da se tamo osjećate puno ‘izloženije’ jer se čini gotovo nemogućim sakriti nešto što vam se ne sviđa na vašem izgledu. No, je li stvarno tako? Stilisti i dizajneri kupaćih kostima kažu drugačije.



Dizajneri koji kreiraju kupaće kostime tvrde da, ako žena zna kako odabrati kupaći kostim, vrlo je vjerojatno da će ostaviti dojam prekrasnog tijela, čak i ako zapravo postoji nekoliko stvari koje su manje od savršeno u vezi toga.

Jedan od bitnih izbora koje žena mora napraviti je odabir između dvodijelnih i jednodijelnih kupaćih kostima. Trenutno su dvodijelni kupaći kostimi preferirani kod većine žena, no dizajneri kažu da je samo pitanje vremena kada će jednodijelni kupaći kostimi ponovno zadobiti svoju popularnost jer imaju određene prednosti koje zaslužuju uzeti u obzir. Ovo su neki od njih:

Prije svega, puno su sigurnije i udobnije za nošenje. Primjerice, kada nosite dvodijelni kupaći morate stalno brinuti je li gornji dio na svom mjestu ili vas je neki jači val ostavio u toplesu. Znate da se to često događa i gotovo je nemoguće izbjeći.

No, ako nosite jednodijelni kupaći kostim, to je nešto o čemu više ne morate brinuti.

Drugo, ovaj tip kupaćeg kostima se više preporučuje djevojkama/ženama koje imaju trbuščić. Ako do sada niste imali priliku naprezati trbušnjake kako bi izgledali savršeno, onda je dobro pokriti trbuščić kada idete na plažu; na taj ćete način izbjeći dosadne primjedbe i osjećat ćete se puno sigurnije.

Ako ste tek rodile, a ipak želite uživati u nekoliko dana izležavanja na suncu, onda je jednodijelni kupaći kostim ono što vam treba. Osim što su izvrsni s estetskog gledišta, liječnici preporučuju ovakve kupaće kostime jer pomažu da se trbuščić vrati u dimenzije koje je imao prije trudnoće. Ipak, nemojte računati samo na to. Nastavite s napornim radom uz postnatalne vježbe, ako želite vratiti svoje vitko tijelo.

Ovo su samo neke od brojnih prednosti koje pružaju jednodijelni kupaći kostimi. Stoga, čak i ako ste ljubiteljica dvodijelnih kupaćih kostima, isprobajte ih i pogledajte kakav je osjećaj u drugom. Uostalom, najvažnije je da se vi u njoj osjećate dobro. Sunčani dani na plaži!



http://www.beach-supplies.com/

Muke po poslovnom planu

Prije tjedan dana sam bila na individualnom savjetovanju gdje mi je savjetnica tražila da idem u bivšu firmu tražiti izjavu

Kako nanijeti olovku za oči

Nanesite olovku za oči kao profesionalac Mnogi ljudi misle da već znaju kako nanijeti eyeliner, i svakako rade dobar posao.