HEKLANJE

Učinak hrane na naše tijelo

Kakvu hranu trebate jesti da biste ostali budni? Kako dobiti energiju za cijeli dan? Evo što vam treba:
Dobijte dovoljno energije laganim ručkom zobenih pahuljica, kriškom sira i čajem. Postoji još jedan energetski sastav: prirodni jogurt s dodacima orašastih plodova i zelene jabuke.
Ne jedite u kafiću, trebate redovito jesti male porcije hrane, imajući na umu da količina ugljikohidrata i proteina u hrani treba biti dobro uravnotežena.
Šalica kave samo na kratko vrijeme dat će vam osjećaj naleta snage i živahnosti. Nakon što popijete kavu, proći će malo vremena, a vi ćete se opet osjećati preplavljeno i umorno, a taj je osjećaj mnogima poznat.
Svi znaju da su redovite prehlade znak slabog imunološkog sustava. Kako ojačati imunitet?
Uključite u prehranu hranu bogatu cinkom: sjemenke suncokreta, sjemenke sezama, ribu i jaja. Također morate jesti više voća i povrća koje će vaše tijelo oduševiti vitaminom C.
Zvuči stresno? Pobijedimo stres!
Svi znaju da ljudske nadbubrežne žlijezde proizvode potrebne tvari za borbu protiv stresa. Morate im pomoći da bolje rade svoj posao dodavanjem hrane bogate vitaminima C i B u prehranu.
Na primjer, fermentirani mliječni proizvodi i mahunarke sadrže vitamin B, kao i zeleno povrće.

Prije kupnje

Kupnja kuće ako imate lošu kreditnu sposobnost zahtijeva malo više posla. Prije nego što počnete tražiti dom, shvatite koliko si