HEKLANJE

Učinite sami popravak kredita

TEMU APP 100 E KUPON

Dobar kredit ključan je za ekonomski uspjeh. Možda ne razmišljate puno o svom kreditnom izvješću, ali dobar kredit vam omogućuje da učinite mnoge stvari koje većina ljudi uzima zdravo za gotovo: nabavite kreditnu karticu, unajmite automobil, dobijete kredit ili čak dobijete stan. Propuštena plaćanja vjerovniku ili potpuno neplaćanje zajma stvara crne mrlje koje se bilježe u vašem kreditnom izvješću kada ih vaš vjerovnik prijavi kreditnom uredu. Previše propuštenih plaćanja ili neisplaćenih zajmova neće vam preostati ništa drugo osim da započnete proces popravka kredita, inače će vaši zahtjevi za kreditne kartice ili druge zajmove biti stalno odbijani dok to ne učinite.

Brzo pretraživanje u malim oglasima ili na internetu za popravak kredita dat će vam mnoštvo ponuda tvrtki za popravak kredita koje nude brzo rješenje vaših kreditnih problema. Većina tih tvrtki ima agresivne marketinške strategije koje obećavaju da će popraviti vaše kreditno izvješće brzo za nominalnu naknadu. Budite vrlo oprezni s tim tvrtkama i radite s njima na vlastitu odgovornost – mnoge nisu samo prijevare, nego u većini slučajeva možete učinkovitije popraviti svoj vlastiti kredit ako to učinite sami.



Zapamtite: ne postoji ništa što tvrtka za popravak kreditne sposobnosti može učiniti za vas što vi ne možete učiniti za sebe. Iako bi tvrtke za popravak kreditne sposobnosti mogle sugerirati drugačije, one ne mogu izbrisati loše ocjene na vašoj kreditnoj sposobnosti i nemaju utjecaja na kreditni ured. Najvjerojatnije će vam tvrtka za popravak kreditne sposobnosti vjerojatno reći da nabavite kopiju svojeg trenutnog kreditnog izvješća i osporite sve negativne stavke na njemu. To možete učiniti sami, a da zapravo ne platite nekome da vam kaže da to učinite.

Ponekad vam tvrtke za popravak kreditne sposobnosti mogu čak preporučiti obavljanje aktivnosti koje čak nisu ni legalne kako biste “popravili” svoju kreditnu sposobnost. Mogli bi vas potaknuti da počnete raditi na “novom” kreditnom rejtingu promjenom bankovnih podataka i adrese. Ne samo da je ovaj postupak nezakonit, već je obično i neučinkovit. Bolje vam je da sami prođete kroz proces popravka kreditne sposobnosti. Mrežno pretraživanje će dati detaljne stranice s uputama korak po korak. Opet, pazite na izvor. Najbolje je da idete putem web-mjesta pridružene vlade ili web-mjesta koje je sastavila organizacija od povjerenja.

Najbolji pristup popravljanju kreditne sposobnosti je prvo pribaviti kopiju vašeg kreditnog izvješća od kreditnog ureda. Pažljivo proučite izvješće, redak po redak, i svakako osporite sve pogreške u izvješću, u pisanom obliku, agenciji koja ga je prijavila. Osporavajte samo predmete koji su originalni. Ako u vašem izvješću nema pogrešaka, morat ćete popraviti svoju kreditnu sposobnost na tradicionalan način, što obično uključuje dobivanje osigurane kreditne kartice koju redovito koristite, uz redovita plaćanja duga. Ovo će polako poboljšati vaš kreditni rejting.

Ono što je najvažnije, budite strpljivi i donosite pametne odluke o proračunu. Popravak kredita nije brz proces i vidjet ćete da ste u mogućnosti isplatiti svoje vjerovnike uz dovoljno vremena. Redovitim plaćanjem i neplaćanjem nijednog zajma, vaš će kreditni rezultat na kraju dokazati da imate pravo na kredit. Iako ova metoda popravka kreditne sposobnosti nije brz proces, uistinu je učinkovita. Radeći vlastiti popravak kreditne sposobnosti, bit ćete daleko uspješniji nego da ste zaposlili tvrtku za popravak kreditne sposobnosti.

Kako zračiti nokte?

Sve žene uživaju u lijepim noktima. U svakom slučaju, odlazak u salon može biti malo skuplji. Ako sami naučite crtati