HEKLANJE

Učinkoviti načini da se napravi razlika u uređenju doma

“Možete koristiti male, ali učinkovite savjete za ukrašavanje da biste promijenili atmosferu svog doma. Kažemo vam kako jednostavnim dodirom stvoriti drugačiju atmosferu u svom domu!”
Zidni papir
Ne gledajte na pozadine zastarjele! Papiri, koji su se u prošlosti koristili na svim zidovima kuće, danas se koriste kao dekor za dodavanje ugodne atmosfere kući. Papiri korišteni na jednom zidu dodaju kući vrlo lijep i moderan osjećaj. Pozadinom koju odaberete da odgovara vašoj boji zida i namještaju, možete prekriti upečatljiv zid svog doma i dodati novu atmosferu.
pleteni komadi
Komadi od pruća i ratana gotovo su na vrhu popisa najpopularnijih proizvoda za ukrašavanje u novije vrijeme. Pletene košare, ladice od ratana, nosači svijeća i prostirke daju kući topli, otrcani, ali moderni izgled.
Ogledala
Detalji od ratana i pletera sada se također koriste u ogledalima. Da biste svom domu dodali prostraniju atmosferu, možete objesiti moderno dizajnirano ogledalo na zid ili možete kupiti ogledalo u punoj dužini i postaviti ga u kut svog doma.
Središnji stol
Stolići su i lijep dekor i vrlo korisni komadi. Stolić možete ukrasiti svijećama, časopisima i sitnim biljkama.
Grafikon
Posebno slike izrađene u apstraktnom obliku dodaju nevjerojatno ugodnu atmosferu kući. Svoje prazne zidove možete ukrasiti slikama i pločama.
živo cvijeće
Biljke daju život i energiju kući. Možete stvoriti biljni kutak u svom domu i dodati svježi zrak u svoj životni prostor s nekoliko velikih biljaka. Biljke će vam zaokupiti um i pomoći u ukrašavanju!