HEKLANJE

Uklanjanje dlačica – Bye Bye Love

Uklanjanje dlačica osobna je dilema za mnoge ljude. Svatko negdje ima neželjene dlačice i pita se koji je najbolji način da ih se riješi. Epilator? Električni brijač? Elektroliza? Depilacija? Evo raznih tehnika uklanjanja dlaka kako ne biste izgledali poput čupavog psa.

Elektroliza – Uklanjanje dlaka



Proces uklanjanja dlačica elektrolizom postoji već više od sto godina. Kao postupak uklanjanja dlačica, elektroliza je učinkovita, ali ima nekoliko nedostataka… skupa je, može vam uzrokovati bol, oštetiti vašu štetu i ponovno izraste prije nego što primijetite. Ukratko, elektroliza je jučerašnja novost u depilaciji. U doba interneta žene više vole epilator u torbici za brzo brijanje nego trosatni termin za elektrolizu.

Brijanje – Uklanjanje dlačica

Brijanje je super, to svi znaju, seksi je i dobro uklanja dlačice. Dugotrajan je – možete kupiti dizajnerske aparate za brijanje i raditi to kod kuće. Koliko traje ova tehnika uklanjanja dlačica? Dulje od nekih veza, to je sigurno.. Kao sredstvo za uklanjanje dlačica, brijanje je puno manje bolno od elektrolize, oprostite što moram razočarati mazohiste među vama. Osim nekoliko posjekotina i iritacije kože, brijanje je u redu, ali nedostaje mu pizzazza.

Depilacija voskom – uklanjanje dlačica

Depilacija voskom za uklanjanje dlačica drevna je praksa i umjetnost liječenja. Da bi depilacija voskom bila uspješna, potreban je visokokvalificirani stručnjak. Tretman uključuje nanošenje vrućeg voska na kožu i brzo ga skidanje. Joj! Traka papira ili tkanine prisloni se na vašu kožu i brzo se povuče noseći sa sobom dlačice. Depilacija voskom ima i neke druge nedostatke poput neravnomjernog uklanjanja dlačica i dodatnog vremena. Pokušajte barem jednom, a zatim se vratite svom epilatoru

Epilatori – Uklanjanje dlačica

Epilatori su danas popularni proizvodi za uklanjanje dlačica za meku kožu i glatke noge. Kompaktne su veličine, jednostavne za korištenje i uklanjaju dlačice iz korijena gotovo bez boli. U usporedbi s elektrolizom i depilacijom voskom, epilatori su pravi povjetarac. Za nekoliko minuta žena može imati glatku kožu koja će trajati tjednima jer epilator usporava rast dlačica. U usporedbi s epilatorima, druge tehnike uklanjanja dlačica su ljubitelji. Zbogom ljubavi!