HEKLANJE

Umjetnost

Njega kože možda je najvažniji sastojak u postizanju tog blistavog i mladenačkog izgleda. Neki od čimbenika koji utječu na kožu uključuju razinu onečišćenja, količinu vode koju pijete i tjelovježbu koju obavljate, razinu stresa kojoj ste izloženi, količinu vremena koju provodite vani, vrstu njege koju uzmi i naravno, samu svoju dob. Iako ne možemo učiniti ništa u vezi posljednjeg, postoji mnogo toga što možemo učiniti u vezi s gotovo svim drugim čimbenicima.

Čini se da je upravo to ono što svijet radi. Njega kože i kozmetički postupci veliki su posao, osobito u SAD-u. Velik dio tretmana koristi invazivne tehnologije koje uključuju jake kemikalije, igle ili noževe. Osim što su bolne, one su i skupe. Pa, morate platiti cijenu za vraćanje ljepote, zar ne?



Ne baš. Artistryjevi proizvodi nude učinkovito liječenje s klinički dokazanim rezultatima putem neinvazivnih metoda po puno nižoj cijeni od ostalih popularnih metoda. Artistry vjeruje u znanost i inovacije kako bi iznio proizvode i tretmane koji su učinkoviti i jednostavni.

Linije i bore znakovi su koji nagovještavaju starenje. Svatko bi želio zaustaviti ovaj proces i eliminirati izdajničke linije i bore, pa čak i obrnuti proces. Ako ste disciplinirani tip, vjerojatno imate manje problema s kožom, a pravilna njega kože može učiniti čuda za vas. Ako ste tip osobe koja ima sve pogrešne navike, njega kože vam postaje nešto poput potrebe.

Osim njege kože, možda ćete također morati dobiti tretman za kožu kako biste se riješili štete koja je već nastala. Artistry’s Time Defiance Derma Erase proizvod je koji koristi neinvazivan pristup – bez injekcija – kako bi vam pružio taj mladenački izgled. Tvrdi se da klinički dokazano smanjuje izražajne bore, Derma Erase je usmjeren na opuštanje i omekšavanje kože.

Artistry je renomirani proizvođač kozmetike i proizvoda za njegu kože. Proizvodi tvrtke su među najprodavanijim markama na svijetu i opisani su kao prestižna marka. Artistry je uložio više od milijun dolara u najsuvremenije pogone koji se koriste za proizvodnju njegovih proizvoda. Proizvodi su podvrgnuti rigoroznim kliničkim ispitivanjima trećih strana koja kvantificiraju rezultate koji se mogu očekivati. Ovaj pristup jamči krajnjem korisniku jasne i pozitivne rezultate. Proizvodi su sigurni i jednostavni za korištenje.

Ako pravilno njegujete svoju kožu i koristite proizvod kao što je Derma Erase, sigurno ćete vratiti i zadržati taj mladenački izgled. Njega kože počinje održavanjem kože čistom i pružanjem potrebne prehrane. Očistite kožu kako biste isprali prljavštinu i masnoću. Kondicionirajte ga tako da temeljito očisti kožu potpuno uklanjanjem prljavštine. Nanesite hranu.

Ako imate više od trideset godina i imate neke od gore navedenih nedostataka, možda će vam trebati dodatna njega. Njega kože koja prkosi starenju je za vas. Postoji niz proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Za tretman starenja i bora Artistry ima proizvode kao što su obnavljajući losion, Intense Repair Serum, Vitamin C+ Wild Yarn, Nighttime Renewal Lotion, Replenishing Eye Crčme, Nighttime Renewal Lotion, Bright Idea Illuminating Essence i Skin Refinishing Lotion.



TIME DEFIANCE obnavljajući losion zaustavlja proces starenja tamo gdje počinje. To je noćni losion koji smanjuje vaše bore za više od 50% u dvanaest tjedana. Tu je i dnevna zaštita koja će vas zaštititi od svog tog zagađenja tijekom dana. TIME DEFIANCE Intensive Repair Serum poništava znakove starenja u četrnaest dana.

Sve u svemu, kompletnu njegu kože imate pred vratima po niskoj cijeni i bez kompliciranih i bolnih zahvata. Pa zašto ne biste učinili da vaša koža ponovno zablista.