HEKLANJE

Uobičajene pogreške u vezi s kondomima

TEMU APP 100 E KUPON

“Znate da je korištenje kondoma tijekom spolnog odnosa jedna od najpouzdanijih metoda zaštite. No, znate li druge informacije o njima? Postoje neke uobičajene pogreške prilikom upotrebe kondoma. Pogledajte i budite oprezni sljedeći put ako ih ima pitanja koja ste propustili “.
Zaboravljanje kontrole štete
Provjeravanje kondoma i provjera je li potrgan ili nije jedna je od najčešćih pogrešaka. Ako je poderan, neće učiniti ništa da ga iskoristi. Ako nakon upotrebe ne želite saznati je li potrgan ili ne, svakako ga provjerite prethodno.
koristeći dvije
Kondomi su sami po sebi dovoljno sigurni. Neki radije koriste dvije na vrhu jedne druge radi dodatne zaštite. Ova uobičajena i zlouporaba spriječit će vam uživanje u spolnom odnosu, a uzrokovat će i njihovo kidanje zbog trenja. Dakle, kada želite biti dodatno zaštićeni, nećete biti zaštićeni uopće!
Kupnja pogrešne veličine
Istraživanje na tu temu otkrilo je da muškarci uglavnom preferiraju veće veličine kada kupuju kondome. Poznato je da je glavni razlog tome opsjednutost veličinom penisa. Iako je dobar osjećaj kupiti veliku veličinu kako bi vaš penis izgledao duže nego što je tijekom kupnje, isti osjećaj neće se pojaviti tijekom seksa. Kondom pogrešne veličine neće pravilno odgovarati penisu, pa će se skinuti i neće vam pružiti utjehu.
Uobičajene pogreške u vezi s kondomima
Datum isteka roka trajanja
Prezervativi također imaju rok trajanja! Niste iznenađeni? Nažalost, ova tvar nije dobro poznata i ne pazi se pri kupnji kondoma. Korištenje kondoma kojima je istekao rok važnosti značajno smanjuje učinkovitost proizvoda. Prezervativi kojima je istekao rok trajanja uglavnom su suši i slabiji, pa je vjerojatnije da će se tijekom upotrebe razbiti.
Životni vijek kondoma je oko pet godina od datuma proizvodnje. Kutija za kondom trebala bi sadržavati i datum proizvodnje i rok valjanosti. Ovisno o marki, svaki kondom također može imati rok trajanja na pakiranju ako ste zaboravili pogledati prije kupnje i bacili kutiju.
staviti naopako
Pravilna uporaba kondoma vrlo je važna zbog njegove učinkovitosti, a ne kako bi spriječila strane da uživaju u njima tijekom spolnog odnosa. Jedna od najčešćih pogrešaka u vezi s tim nije pronalazak smjera kondoma i njegovo umetanje s pogrešne strane.
koristiti više puta
Upotreba kondoma više puta također je česta pogreška. To oboje stvara higijenske probleme i uzrokuje da proizvod koji ima visoku stopu trošenja ne pruža potpunu zaštitu.
Uobičajene pogreške u vezi s kondomima
suza pri otvaranju
Otvaranje paketa kondoma tijekom seksa ponekad može biti teško s uzbuđenjem tog trenutka. Pretežno se kondom također može pocepati prilikom otvaranja paketa jer se djeluje u žurbi. Pazite da otvorite paket s kraja, a ne sa sredine. Ovim jednostavnim načinom možete spriječiti kidanje.
Korištenje maziva istovremeno s kondomom
Većina kondoma podmazuje kako bi se osigurala ugodna uporaba. Korištenje maziva u isto vrijeme tijekom upotrebe kondoma uzrokuje otpuštanje proizvoda i otežava upotrebu.
ostati u rodnici nakon ejakulacije
Jedna od najčešćih pogrešaka je zadržavanje u rodnici nakon ejakulacije kondomom. S obzirom na mogućnost da kondom može procuriti, trebali biste ga izvući iz rodnice.

4 zablude o ljepoti

01. Za ljepotu se mora trpjeti Ovo je čista zabluda naravno složit će te se? Da biste imali savršen oblik

Objašnjenje kreditnih kartica

Jeste li relativno novi u svijetu kreditnih kartica i pitate se kako sve one funkcioniraju? Postoje mnoge vrste kreditnih kartica.