HEKLANJE

UPITNIK ŽENA

TEMU APP 100 E KUPON

Jednom je postojala Djevojčica koja je bila usamljena do jednog čarobnog dana. Toliko je sanjala o susretu sa svojim zaručnikom da je jednog dana, opet jednog čarobnog dana, na preporuku vilinske kume, ispunila vrlo neobičan upitnik, koji se zvao “Upitnik voljene žene”.
U njemu je jednostavno, iskreno, iskreno ispričala o sebi, o tome kakva stanja sanja da osjeća u vezi, što želi dati voljenom, kakve osjećaje. Niti riječ uljepšana o sebi, niti riječ podcijenjena, niti riječ o tome kako bi on, zaručnici, trebao izgledati, što bi joj trebao pružiti, niti riječ koja bi trebala.
Vilinska kuma objasnila joj je da “Upitnik voljene žene” sadrži sve o unutarnjem svijetu, koji srdačnim odgovorom pronalazi unutarnji svijet voljene, čime približava sastanak.
Ostaje samo poslati ispunjeni “dokument” Nebeskom uredu. Vilinska kuma trebala je nestati kako bi stigla do Sedmog neba, gdje se stvaraju sretni savezi, ali Djevojčica ju je zaustavila sa zahtjevom:
– Vilinska kuma, molim te povedi me sa sobom! Zaista želim vidjeti što se događa s mojim profilom i profilom ostalih djevojaka i žena. Želim znati zašto se svi ne sretnu sa svojim voljenima. Što ako jednog dana naučim pomagati usamljenim srcima i sama postanem Vilinska kuma?
Ako tražite s ljubavlju, sve će vam se želje ostvariti. A onda je Djevojčica ušla u Nebesku kancelariju. A toliko je odjela za “usamljene”!
Na primjer, prva vrata – “Odjel za nevidljive”. Ispostavilo se da mnoge žene troše svoju dragocjenu energiju, neprocjenjivo vrijeme, svoju ljepotu na očekivanja, umjesto na komunikaciju, sretno življenje, život ispunjen radošću, kreativnošću, prijateljstvom i brigom. Očekivanja neizbježno vode do razočaranja, a sastanak s voljenom osobom sve se više udaljava i udaljava, jer on ne osjeća svoju zaručnicu koja se izgubila. Stoga, umjesto da čekate, trebate procvjetati!
I ovdje je “Odjel za provjere”. Ovdje se radi samo o onim Djevojkama koje nisu čekale, već su procvjetale. Ali ponekad se dogodi da, kako bi učvrstilo rezultat, Nebo pita: hoće li djevojke proći testove prije sastanka sa svojim zaručnicima, hoće li proći inicijaciju za predanost ljubavi?
Tada upoznaju ne jedinog, ne onoga koji će se brinuti o njima, poput cvijeta, već s onim koji ga želi iščupati i zgaziti. Stoga je vrlo važno postaviti sebi pitanje: trebam li „barem nekoga“ ili ću ostati vjeran svojoj zaručnici, koja će štititi mene i našu ljubav?
Rrraz … A onda su se pojavila vrata “Odjela nadahnuća”. Na njemu je bilo napisano: s kim ćete voditi – da ćete dobiti, bilo usamljenost ili nadahnuće.
Ispada da okoliš zajedno s nama modelira našu sadašnjost i budućnost. S kim komuniciramo? S usamljenim, frustriranim, ciničnim, pristupačnim, ogorčenim i ogorčenim djevojkama? Ili u našem krugu postoje sretne, udane žene koje slušaju nadahnjujuća predavanja o obiteljskim odnosima? Koji kod usvajamo komunikacijom: usamljenost ili sretan brak?
Posljednji odjel u kojem se našla naša junakinja bio je “Odjel za identifikaciju”. Tamo su vrlo pažljivo provjeravali podatke između onoga što je zapisano u upitnicima i onoga tko su ispitanici zapravo bili u životu.
Doista, ponekad se dogodi da se osoba zaljubi ne u vas, već u sliku koju ste stvorili vi. I nećete moći dugo nositi sliku, jednog dana i sami ćete se pojaviti na pozornici života, takvi kakvi jeste.
Zapravo ste, naravno, bolji od bilo koje slike koju stvorite. Ali problem je u tome što ljubavnik nije bio spreman za ovo: zaljubio se ne u vas, već u lažnu priču o određenoj Djevojci, o određenoj ženi. A onda se veza ruši zbog razočaranja, kidanja maski.
A također, ako ne budete svoji, već se izmislite, dogodit će se sljedeće: onaj koji TOČNO VAS traži vas neće pronaći, jer ste očarani, začarani.
Sve je to dobro, vrlo zanimljivo i informativno, ali gdje je profil naše heroine?
Pokazalo se: u “Odjelu za rani sastanak”, sastanak s onima koje joj je Nebo sudilo. Sada je došlo vrijeme da se vratite u svoj svijet kako biste danas u njemu počeli živjeti kao voljena i voljena Djevojka, Žena, biti vidljivi, nadahnuti, vjerni, biti svoji, jedinstveni i jedini. Po tim znakovima će je zaručnici vrlo, vrlo brzo pronaći. Ono što želimo svima, svima koji su ispunili „Upitnik voljene žene“!
Želim ti sreću!
Nina Sumire

Čuvajte se

Ne nasjedajte na sranje koje je vani! Kućno poslovanje mnoge je ljude obogatilo iznad njihovih najluđih snova. Stvar je u

Izvješće potrošača

Neki financijski savjetnici predlažu da povremeno pregledate svoje kreditno izvješće radi netočnosti ili propusta. Ovo bi moglo biti posebno važno

Okretni moment na automobilu

Okretni moment na automobilu je jedan od ključnih tehničkih pojmova koji se odnosi na snagu prenijetu na kotače vozila kako