HEKLANJE

Uređenje eksterijera za svoj dom

Kada gradite ili preuređujete dom, potrebno je uzeti u obzir mnoge stvari, od malih detalja poput stila kupaonskih pločica i kuhinjskih ormarića do značajnijih, trajnijih odluka, poput vanjske fasade vašeg doma. U prošlosti su vanjske mogućnosti bile ograničene i jedan izgled ili profil korišten je za cijeli dom. Današnje tržište vanjskih proizvoda nudi širok raspon opcija, od dodataka do navlaka.
Odabir eksterijera doma može biti jedna od najvažnijih odluka u životu vašeg doma. Za jedinstven izgled, iskoristite svoje mogućnosti dizajna:
Upotrijebite sporedni kolosijek kao što su daske i letvice ili potresite sporedni kolosjek kako biste istaknuli krovne prozore ili zabate, trokutasti dio ispod vrha krova.
Naglasite prednji dio svog doma kombinirajući proizvode za sporedni kolosijek kao što su vinil, cigla, kamen, štukatura ili izolirani sporedni kolosijek, najnoviji napredak u sporednom kolosijeku bez održavanja. Ovo nudi priliku da naglasite jedinstvenu arhitekturu vašeg doma, a pritom sakrijete nedostatke.
Dodajte dodatke kao što su prozorske obloge i ukrasni sustavi kutnih stupova kako biste stvorili dodatni šarm.
Uključite više opcija boja da oživite svoj dom…odaberite suptilnu nijansu kao navlaku-sve s tamnim obrubom ili tamnu navlaku-sve sa svijetlim obrubom. Na primjer, zimzeleni ukrasi mogu biti savršeni dodatak bež kombinezonu.
Odaberite proizvod za sporedni kolosijek koji nudi ne samo izgled koji tražite, već i komplementarne opcije za stvaranje vidljivog izražaja i trajnog dojma.
Nedavno su mnogi vlasnici kuća otkrili izolirani sporedni kolosijek ili sporedni kolosijek s punom jezgrom kao idealnu opciju dizajna za svaki vanjski eksterijer kuće. Dostupan u nizu stilova i boja, uključujući kompletnu liniju ukrasnih dodataka i profila kao što su okomite daske i letvice i obrubljeni sporedni kolosijek, izolirani sporedni kolosijek pruža savršenu nadopunu ili kontrast za bilo koji vanjski eksterijer doma kao što je cigla, kamen ili štukatura.
Popularan zahvaljujući profilima od šest ili sedam inča, izolirani sporedni kolosijek nudi širok dizajn i autentičnu teksturu zrna cedrovine pravog drva, ali bez problema s održavanjem. Njegova kruta pjenasta podloga omogućuje dizajn arhitektonski ispravnih profila i bolju energetsku učinkovitost za dodatnu uštedu.

Janiss Kounellis – Slikar bez platna

Jednostavan, šutljiv, samozatajan, tajnovit i nepredvidljiv, Kounellis promatra i djeluje bez puno riječi, gradi svoj jezik između strukture i senzibilnosti,

Kako nanijeti lažni ten

Opasnosti sunčanja dobro su dokumentirane, zbog čega je samotamnjenje sve popularnije. Slijedite ove jednostavne korake kako biste osigurali postizanje savršene