HEKLANJE

Uređivanje slika, alati za obradu slika

TEMU APP 100 E KUPON

I sami znamo da izgled bolje prodaje; dobro fotografiran proizvod, jasna i kvalitetna fotografija proizvoda te proizvod slikan iz nekoliko kuteva dobar su preduvjet za bolju prodaju u Vašem web shopu. Neki također trebaju editore za razne druge svrhe, u koju god skupinu spadate ovo je članak za Vas.
Za uređivanje slika postoje mnoga programska rješenja. Postoje alati koji su moćniji te se plaćaju, ali i sasvim solidne besplatne alternative.
Samo za Vas donosimo recenziju top 5 programa:
1) Photoshop CS5 (Adobe) – možete besplatno probati,ali se licenca za trajno korištenje plaća. Glavne značajke ovog programa su leće i filteri s kojima možete na računalu stvoriti sliku u digitalnom obliku koju ste prethodno zamislili u glavi. Adobe Photoshop ima tradiciju među programima za obradu slika već 20 godina,koriste ga profesionalni fotografi, dizajneri te umjetnici.
2) PicMonkey – možete koristiti za retuširanje fotografija, stvaranje kolaža te dizajniranje razglednica ili čestitki od vlastitih fotografija. PicMonkey također nudi različite filtere, okvire i teme. Besplatne mogućnosti zadovoljiti će svakog prosječnog korisnika, a za one koji žele više mogućnosti i dodataka postoji „Royal“ opcija koju će mjesečno plaćati.
3) PhotoScape – je izuzetno jednostavan za korištenje, ali je u istovremeno pun raznih mogućnosti. Uz klasično uređivanje i obrađivanje fotografija nudi mogućnosti prebacivanja fotografija iz „raw“ formata u „jpg“. Također je besplatan za korištenje.
4) Picasa – jedna od prvih stvari koji će ovaj mali fenomenalni program napraviti nakon što ga uploadate će biti svrstavanje Vaših fotografija sa računala, zatim će ih uploadati u svoje sučelje da bi ih kasnije lakše uređivali.Picasa Vam može pomoći da uklonite „crvene oči“, prepravite veličinu ili izrežete sliku. Picasa nema toliko funkcija kao Photoshop, no lako se koristi i savladava. Savršena je za nekoga tko želi urediti veći broj privatnih fotografija, a nema dovoljno iskustva da bi se koristio programom kao što je Photoshop.
5) IrfanView – nam pomaže da podešavamo boje, osvjetljenje i kontrast. Također možete dodati tekst na slike ili ukrasiti fotografiju vodenim žigom. Nudi nam još i značajke poput slideshowa te podržava većinu grafika, audio i video formata. Iako zadnji na našem popisu nikako nije i manje bitan. Ovaj alat je brz i inovativan besplatni grafički preglednik.

Sedam koraka do Eko markice

Ekološkom proizvodnjom za tržište mogu se baviti samo oni subjekti koji su registrirani i čija proizvodnja podliježe nadzoru. Tako proizvedeni

Okretni moment na automobilu

Okretni moment na automobilu je jedan od ključnih tehničkih pojmova koji se odnosi na snagu prenijetu na kotače vozila kako

Obnavljanje kompleta šminke

Obnavljanje kompleta šminke Najbolji trikovi za obnavljanje šminke. Nekoliko jednostavnih savjeta kako sve dovesti u red! Obnovite kofer za šminku.