HEKLANJE

USB-C napajanje na iPhoneu 15 Pro razlikovat će se od iPhonea 15

Priča se da će serija iPhone 15 doći s USB-C priključkom koji će zamijeniti trenutni Lightning, ali brzina prijenosa podataka između vrhunske i obične verzije može se razlikovati.

Prema PhoneAreni , poznati analitičar Ming-chi Kuo otkrio je da bi Apple mogao koristiti brzi USB-C priključak za modele iPhone 15 Pro i 15 Pro Max (ili 15 Ultra), bilo da se radi o USB 3.2 ili Thunderboltu. 3 s brzine do 40 Gbps. Za standardni iPhone 15 i 15 Plus, međutim, USB-C može doći samo s istim USB 2.0 brzinama kao trenutni Lightning.



Ako se to dogodi, Apple će ponovno napraviti razliku između iPhonea Pro i običnih modela kako bi povećao prodaju Pro verzije kao što je tvrtka učinila sa serijom iPhonea 14. Dok modeli iPhonea 14 Pro dolaze s čipom. A16 Bionic, 120 Hz ProMotion zaslon i neke nadogradnje kamere, obični modeli iPhone 14 dolaze samo sa starijim A15 Bionic čipom i zaslonom od 60 Hz.

Osim korištenja posebnog USB-C priključka, koji je postao obavezan uvjet prema novom zakonu Europske unije (EU), očekuje se da će iPhone 15 Pro imati 8 GB RAM-a – najvišu razinu za iPhone. Trenutačni modeli iPhone 14 Pro dolaze samo sa 6 GB RAM-a. Osim toga, vjerojatno je da će modeli iPhone 15 Pro ukloniti fizičke tipke za napajanje i glasnoću u korist tipki u čvrstom stanju temeljenih na Taptic Engineu, slično osjećaju pritiskanja tipke Home/Touch ID na iPhoneu 7.

Također prema prijašnjim curenjima informacija, neke druge nadogradnje doći će do serije iPhone 15 kao što su poboljšanja kamere ili trajanja baterije…

Očekuje se da će serija iPhone 15 biti predstavljena u drugoj polovici 2023., ali trenutno još ne postoje konkretne informacije.

Aukcije: Testiranje vode

Ako ste još uvijek u procesu razvoja svojeg internetskog poslovanja, možda biste mogli pokušati koristiti stranice za internetske aukcije kako