HEKLANJE

UTJECAJ WEB STRANICA NA INTERNET

U zadnjih deset godina razvio se brzi Internet u cijelom svijetu pa tako i kod nas, time lakše pristupamo web stranicama i ondje zamjećujemo detalje. Više nam nije u interesu da vidimo samo tekst nego promatramo cjelokupni dizajn same stranice. No opet je nastao problem jer se pojavio mobilni Internet koji iznova još nije prilagođen za detaljno pregledavanje web stranica te je ograničen vremenom. Tu nastaje veliki problem za grafiku web stranice. Ne prikazuje se kvalitetno i jednako na računalu i na mobilnom uređaju. Web stranica se najčešće sastoji od slika, teksta, grafike te zvuka. Svaki od navedenih dijelova bitno usporava učitavanje stranice a sam dizajner detaljima pokušava zadiviti korisnika. Znači ako grafički dizajneri mogu uraditi nešto napredno na web stranici ne znači da će to nužno biti i korisno jer još uvijek u svijetu postoji dail-up konekcija koja je vrlo spora i obračunava se po minutama potrošenim dok surfate.
Ako se na web stranici može koristiti flash i uključiti mnogo fotografija ne znači da je to uvijek ispravno i potrebno. Pravi web dizajner mora imati na umu koja je ciljana publika dotične web stranice te tako prilagoditi sam dizajn iste. Znači ako imate web stranicu u flash formatu u Americi će se ona jako brzo učitati jer imaju odličnu Internetsku vezu dok će u Bugarskoj učitavanje trajati jako dugo.
Pretraživač Google u svom pretraživanju koristi jednostavne i jasne formate koji se brzo učitavaju svuda u svijetu s bilo kakvom Internetskom konekcijom zato je Google najbolji pretraživač web stranica na svijetu.
Svaki grafički i web dizajner pri izradi stranice mora imati u vidu korisnike koji će se njime služiti.

Poslovni bonton

Konsolidacijski zajmovi spajaju sve vaše dugove i račune u jedno plaćanje. To znači da ako imate nekoliko mjesečnih rata ili