HEKLANJE

Veza je ples

TEMU APP 100 E KUPON

Svaka veza je poput plesa. Svaki od partnera čini svoje korake, čekajući odgovor. Naš pokret provocira partnera na sljedeći korak, a mi smo s njim povezani kroz ovaj ples. Stoga, ako želite promijeniti obrazac plesa, njegov tempo ili glazbu, vrijedi razmisliti o tome kakve pokrete radite, jer tako potičete svog muškarca da odgovori.
Obiteljski život uopće nije odmor, već ogroman opseg posla i posla. I svaki par ima svoj ples. Netko ima strastveni tango, netko polagani valcer, netko impulsivnu Latinu, a netko općenito samo stane na put partneru, a osoba nesvjesno odabire solo ples, istjerujući partnera s pozornice.
Nijedan muškarac izvorno nije bio savršen suprug, parovi kojima se divite daleko su prevalili. I nije lako, ali zajedno. Ne znate kroz što su prošli ni kako, a mnoge su stvari bolje nego što ne znate. Ovdje nema “sretnika” i “nesretnika”. Samo što netko pleše kako mora i što se automatski pleše, dok netko to pokušava svjesno i kontrolira svoj ples.
Najlakše je kriviti partnera što korača na noge i korača u pogrešnom smjeru. Ali u čemu je poanta? Možda biste trebali početi sa sobom i svojim pokretima?
Najlakši je način sa zavišću gledati druge plesne parove u kojima vlada harmonija, kažu, imaju sreće!
Samo se ta lakoća plesa nije pojavila odjednom, oni su tijekom godina gazili jedno drugo puno kurjih očiju.
Najlakši način je napustiti partnera i krenuti u potragu za sljedećim, idealnim, koji ne stane na noge i sve radi kako treba. Možda ćete ga i pronaći, ali dok ne promijenite obrazac vlastitog plesa, ne naučite kontrolirati i kontrolirati svoje tijelo, iznova ćete ga prisiljavati da stane na vaš bolni kukuruz.
Postoji prekrasna vježba o kojoj ne govorim prvi put, ali mnogi je još uvijek nisu radili. Podijelite papir u dva stupca i u prvi stupac napišite sve što vas živcira kod supruga. Na primjer:
ne daje cvijeće,
ne daje komplimente,
igra tenkove,
ne pomaže oko kuće,
pohlepan je,
ljubomoran,
baca čarape
i tako dalje.
A zatim u drugi stupac zapišite kako reagirate na svaku od ovih radnji. Na primjer, što radite kad je on u “tenkovima”? Izvadiš li mu mozak? Orete? Ucjenjujete li? Prigovarate li?
A kad ti ne da novac, što radiš? Prestati ga hraniti? Ili hraniti mržnjom? Ili varate smanjujući vrijednost stvari? Ili bacanje bijesa? Ili se žališ mami na njega?
Zatim prerežite list na dva dijela. I prva kolona, ​​sa svojim manama i nedostacima – baci je. Bez obzira kako i gdje, to vam neće pomoći ni na koji način u životu. Stoga je bolje pažljivo pogledati drugi stupac bez povezivanja s prvim.
Pogledajte s kim živi vaš suprug, s čim se mora suočiti, koje korake plešete?
Kakav je osjećaj? Biste li voljeli živjeti s takvom osobom i učiniti nešto za nju? Želite li voljeti, njegovati i brinuti se za takvu osobu? Stoga biste trebali prestati kriviti svog supruga što nije takav i radi pogrešno. Razmislite o sebi – kakva ste žena? Koliko je dobro biti u vašoj blizini?
Odnosi se mijenjaju kada mijenjamo sebe. Kad naučimo nove pokrete i napustimo one koji nam ne odgovaraju. Neka muž ne shvati odmah novi plesni obrazac koji mu nudite. Možda ga uopće neće uhvatiti. Ali samo nastavi plesati drugačije. Pa da vam se i sami sviđa ono što radite. Tako da vam vaš ples donosi zadovoljstvo.
Tada postoji šansa da vas jednog dana netko pogleda i kaže: “Pa, naravno, vi i vaš suprug ste samo imali sreće, u tome je cijela tajna.” I nasmiješit ćete se i na trenutak se sjetiti što i kako ste plesali prije, kako ste si nagazili na noge i ispostavilo se da nije bilo jasno što. Kao i oboje, zajedno ste se u ovom plesu promijenili i odrasli. I kako bi u tome mogli postati sretni.
Olga Valyaeva