HEKLANJE

Viber je lansirao novi set stikera, AR efekata o nogometu

TEMU APP 100 E KUPON

Viber je upravo najavio pokretanje interaktivnih značajki i efekata igre povezanih s nogometom, uključujući: chatbot, AR (proširena stvarnost) efekte, setove naljepnica.

Nove značajke krenut će s radom u studenom i trajat će 2 mjeseca, u znak proslave nadolazeće sezone Svjetskog kupa 2022 .



Viber je lansirao niz novih efekata povodom nadolazećeg festivala Svjetskog nogometnog prvenstva 2022

Viberova kampanja World Soccer 2022. obećava podizanje nogometnog duha milijuna korisnika aplikacije putem chatbota koji predviđa rezultate utakmica, nadahnjuje privatnim ili prijateljskim izazovima u svijetu. grupni chat. Uz povjerenje u vaš omiljeni tim, rezultati predviđanja korisnika mogu se objaviti na globalnoj ploči s najboljim rezultatima.

U međuvremenu, nove dodatne značajke dodane Viberu uključivat će:

  • AR efekti : Viber će pokrenuti 2 AR efekta o timovima za bodovanje, okvirima na temu nogometa…
  • Efekti igre : 2 interaktivna efekta koji korisnicima omogućuju da testiraju svoje vještine zabijanja ili da vide koliko puta korisnik može udariti loptu glavom.
  • Kompleti naljepnica : Nove naljepnice sadržavat će slike i riječi vezane uz nogomet na engleskom, kao i na 18 drugih jezika.
  • Kanali : s 9 sportskih kanala osigurajte da obožavatelji trenutno budu ažurirani s udarnim vijestima i najnovijim pričama o svojoj domaćoj momčadi.

“S toliko strastvenih nogometnih navijača diljem svijeta i s Viberovom globalnom publikom, želimo da se naši korisnici angažiraju i međusobno surađuju. Vrlo smo uzbuđeni što našim korisnicima donosimo mnoge uzbudljive darove i interaktivne sadržaje igara,” rekao je Atanas Raykov, viši direktor razvoja tržišta u Viberu.

Posao za popravak kredita

Ako ste vlasnik ili želite pokrenuti tvrtku za popravak kreditne sposobnosti, jedna stvar koja će vam sigurno trebati su potencijalni