HEKLANJE

Visoka tehnologija iz Koreje: Kia EV6

TEMU APP 100 E KUPON

Kia s novim EV6 predstavlja kako će izgledati restrukturiranje marke za njezinu elektrificiranu budućnost. Korejci predstavljaju model s velikom kilometražom, bez emisija, potpuno električnim i brzim punjenjem od 800 volti. EV6 je prva Kia koja se temelji na novoj kompanijinoj platformi posebno dizajniranoj za električna vozila na baterije (BEV).
Kia se dobro snalazi u Njemačkoj. Kijina podružnica sa sjedištem u Frankfurtu na Majni gotovo je udvostručila prodaju od 2010. godine, rekla je Susan Mikan, generalna direktorica PR-a na statičnoj prezentaciji EV6 u Frankfurtu. Godine 2020. svaka peta Kia prodana u Njemačkoj bila je električni ili hibrid koji se može puniti.
Korejci se ciljano kreću prema budućnosti električne mobilnosti. Ne samo da je promijenjeno ime tvrtke, riječ Motors izbrisana je bez zamjene, u Saveznoj Republici Kia sada djeluje pod imenom Kia Njemačka. Podnositelj predstavke već se smatra globalnom markom mobilnosti s vizijom stvaranja održivih rješenja za mobilnost za potrošače i društva širom svijeta. Tvrtka je aktivna u industriji mobilnosti više od 75 godina i zapošljava oko 52 000 ljudi širom svijeta.
EV6 je prvi od jedanaest novih modela na baterije koji će Kia predstaviti do 2026. godine. Sedam će ih koristiti E-GMP arhitekturu, a četiri će biti električne verzije postojećih modela.
“EV6 utjelovljuje novu Kiju. Stvoren je kako bi nadahnuo svako putovanje svojim hrabrim dizajnom, naprednim inženjeringom, inovativnom tehnologijom i impresivnim voznim karakteristikama “, rekao je Ho Su Song, predsjednik i izvršni direktor Kia-e na predstavljanju u Frankfurtu. Uz to, EV6 označava početak Kijine dugoročne predanosti održivoj mobilnosti. ”
Dizajn EV6 je definitivno futuristički i visokotehnološki. Prednja strana automobila prikazuje tipično Kia “lice tigra”, ali dalje razvijeno za digitalno doba. Jedan dio je dnevno svjetlo s “konzistentnim” uzorkom svjetlosti. Red simbola koji vizualno produžava profil prolazi duž dna vrata, a zatim klizi do lukova stražnjih kotača. Straga, čiji se dizajn usredotočuje na aerodinamiku, crni umetci visokog sjaja integrirani su u šiljaste C-stupove. Vidi se spojler nalik krilu.
Zakrivljeni visokotehnološki zaslon za zabavu impresionira interijerom. Jednostavan zaslon pozdravlja pilota, sjedala imaju čvrste navlake od reciklirane plastike. Prema Kiji, količina recikliranog materijala jednaka je količini od 111 plastičnih boca za vodu. Kao što je tipično za Kiju, na brodu se nalaze razne praktične police. Obitelji ima dovoljno mjesta za prazničnu prtljagu, prtljažni prostor ima kapacitet od 520 litara, a preklapanjem drugog reda sjedala može se proširiti na 1300 litara. Na prednjoj strani ispod haube još uvijek ima prostora za odlaganje.
Dostupne su različite konfiguracije i kilometraža za električni pogon EV6. Zahvaljujući mogućnosti punjenja punjačem od 800 volti, baterija se može napuniti od 10 do 80 posto u samo 18 minuta u odgovarajućoj elektrani, prema proizvođaču. S kilometražom većom od 510 kilometara, električno vozilo zanimljivo je češćim vozačima.
EV6 se proizvodi u Južnoj Koreji. Prodavat će se na odabranim tržištima širom svijeta od druge polovice godine, uključujući Njemačku, gdje se nova električna Kia sada može unaprijed rezervirati putem interneta. Marka također daje 7-godišnje jamstvo proizvođaču Kia (maksimalno 150 000 kilometara, u skladu s važećim uvjetima jamstva).

Kuponi za bebe

Svake godine potrošimo tisuće dolara na dječju hranu, dječje formule, pelene, dječji pribor, dječje krpe, lijekove, igračke i druge proizvode