HEKLANJE

Vjenčane frizure – Kako izbjeći katastrofu

INFORMACIJE O VJENČANJSKOJ FRIZIRI

Vjenčane frizure u Santa Monici|90405|Los Angeles, Kalifornija. Planiranje vaše vjenčane frizure je počelo. Čini se da postoji toliko mnogo detalja koje morate ispuniti u isto vrijeme. Zamišljali ste da ćete imati najljepšu svadbenu frizuru.



No, hoće li se slagati s vašom vjenčanicom i vjenčanim dodacima za kosu i hoće li biti upotpunjena svadbenim frizurama vaših djeveruša? Sve te stvari oko vjenčanja već su vas gotovo opteretile, pa mislite: “Trebam pomoć”.

Došli ste na pravo mjesto. Pomoći ću ti da izgledaš kao zadivljujuća, romantična mladenka iz knjige priča o kakvoj si uvijek maštala. Vidite, više od 20 godina pomažem mladenkama oko njihove vjenčane frizure i šminke za mladenke.

Na kraju ću vam dati neke povlaštene informacije koje drugi saloni ne žele da znate o uslugama vjenčanih frizura i ugovorima.

FRIZURE ZA VJENČANJE – OD KAKO POČETI?

Vjenčane frizure i planovi za šminkanje mladenki trebali bi biti formulirani najmanje 3-4 mjeseca prije događaja. Neka vam vaš frizer pokaže neke slike svog rada na mladenkama ili frizure za posebne događaje. Donesite slike vjenčanih frizura koje prikazuju frizure koje vam se najviše sviđaju.

Slike vjenčanih frizura jedan su od najboljih načina da se izbjegnu katastrofe s vjenčanim frizurama. Slike će pomoći u otklanjanju nesporazuma između vas i vašeg frizera.

Budite praktični. Isprobajte stil koji je udoban za ples i kretanje. Uzmite u obzir klimu na mjestu vjenčanja (vlažna, suha, vlažna, hladna, prevruća). Odaberite frizure za vjenčanje koje će odgovarati stilu vaše haljine. Imajte na umu željenu frizuru za mladenke kada birate dodatke.



DODACI I ŠMINKA ZA VJEŠČANKE

Vjenčani dodaci za kosu poput ukrasa za kosu i pokrivala za glavu ne bi smjeli nadvladati vašu vjenčanu kosu. Ako planirate nositi složeniji ukras za glavu, vaša vjenčana frizura trebala bi biti jednostavna. Tijare za mladenke mogu biti vrlo laskave.

Za djeveruše će poslužiti vrlo jednostavan nakit. Držite se naušnica, narukvica ili prstenja, ali izbjegavajte ogrlice. Cijela svadbena zabava trebala bi imati jednu temu za frizure vjenčanja i šminku za svadbenu zabavu. Međutim svadbena zabava može imati različite duljine kose, boju i teksturu kose.



Vaš vjenčani make-up trebao bi naglasiti oči, usne i ton kože jer bi ti dijelovi uvijek trebali biti prilagođeni kameri. Upamtite da djeveruše trebaju pohvaliti mladenku, a ne da je zasjene.

FRIZURE ZA VJENČANJE VRSTA

Nije loša ideja imati i podignuti kroj, ako vam haljina pokriva sve do vrata. Nemojte se bojati kratke frizure, pogotovo ako ste sitne građe. Kratka kosa može biti jedna od seksi frizura za vjenčanje.



Obično je bolje ne tražiti klasičnu frizuru uz suvremenu vjenčanicu. Ako vam je srce pri srcu jednoj od klasičnih vjenčanih frizura, onda bi to trebala biti ležerna.

Za moderan ili klasičan viktorijanski stil bolja je jedna od frizura za vjenčanje na plaži kada je to osnovni šinjon ili spuštena frizura s jednostavnim, opuštenim kovrčama. Meke kovrče daju vam vrlo romantičan izgled. To vrijedi i za djeveruše. Bolje je da svi slijede isti obrazac.

Svadbena zabava trebala bi nositi istu boju i stil haljine, kao i sličnu frizuru. Na primjer, ili bi sve djeveruše trebale nositi cvijeće u kosi ili ne bi trebala ni jedna.

USLUGA PROBAVANJA VJENČANSKIH FRIZURA

Koji je najbolji način da provjerite izgled svih vjenčanih frizura na vašoj svadbenoj zabavi? Lako, to je da cijela vaša svadba posjeti salon za isprobavanje frizure za vjenčanje.

Saloni obično daju ogroman popust na uslugu isprobavanja frizure za vjenčanje jer znaju da će vam se svidjeti njihov rad i da ćete naknadno kod njih rezervirati svoje vjenčanje. Uobičajeno je da saloni mladenkama prezentiraju ugovor.

VJENČANE FRIZURE UGOVORI

Obavezno pažljivo pročitajte svoj ugovor prije potpisivanja. Pročitajte svaku riječ i svakako postavite pitanja ako nešto ne razumijete. Ako vam formulacija ne odgovara, pošteno je zatražiti da se ugovor promijeni.

Nemojte samo prešutjeti detalje ugovora. Treba sadržavati važne informacije kao što su datum vašeg vjenčanja, vrste frizura za vjenčanje i usluge šminkanja za mladenke koje će se pružiti.

Mnogi saloni će tražiti polog za održavanje termina unaprijed. Neki ugovori navode da su polozi nepovratni.

Ako vaš ugovor o frizuri za vjenčanje ima takvu klauzulu, odredite postoji li poček. Platite postotak usluge, a ne cijelu cijenu. Također izvršite plaćanje kreditnom karticom. Dođe li do problema ili spora, imat ćete veće šanse za povrat novca.

ČESTITKE SU NA REDU!

Čestitam što ste pronašli svog muža.

U ovom članku dao sam vam sjajne savjete koji će vam pomoći da usavršite svoju vjenčanu frizuru i šminku za mladenke. Također sam vam dao neke povlaštene informacije o uslugama i ugovorima koje drugi vlasnici salona ne žele da znate.

Sada duboko udahnite i izdahnite svu svoju brigu oko vjenčanja. Opustiti; Jednostavno je lakše prepustiti planiranje frizure za mlade profesionalcu, zar ne? Naravno da je. Nazovite Next Salon na broj 310-392-6645 u Santa Monici, Kalifornija 90405 kako biste dobili odgovore na svoja pitanja i rezervirali termin za savršeno šminkanje vaše mladenke i frizure za vjenčanje.

Kako imati sjajnu kožu

Izvrsna koža nešto je što gotovo svatko može njegovati. Na našu kožu utječu: . Geni . Unutarnja prehrana – što