HEKLANJE

Vlasnici kućnih tvrtki: oni su u prednosti

Svaka žena koja je imala dijete imala je ponude da radi od kuće. Ponude kao što su postati medicinski transkripcionist, puniti omotnice za tvrtke s kuponima, testirati proizvode poput igračaka ili kuhinjskih aparata. Da biste se bavili pravom iz kućnog ureda, imate internetsku trgovinu ili kozmetički salon u svom domu. Sigurno je da ćete biti sam svoj šef. Istina je da imati posao od kuće može oduzeti puno vremena. Međutim, kada jednom počnete raditi, sami ste svoj šef. Možete sami odlučiti o svom rasporedu. Vi odlučujete s kojom vrstom klijenata želite raditi i što je još važnije, nema putovanja na posao.

Radeći za tvrtku rijetko imate izbor kome želite služiti. Klijentelu obično dijeli netko drugi, tko im je to podijelio. Kada imate svoj posao kod kuće, vi ste osoba koja je zadužena za klijentelu. Umjesto da riskirate radeći s klijentima s kojima niste kompatibilni, možete sami birati svoje klijente. To vrijedi čak i za one koji imaju online poslovanje. Možete birati koji su vaši proizvodi ili usluge, što vam omogućuje probirljiviji izbor klijenata.



Biti u mogućnosti napraviti vlastiti raspored veliki je plus za vlasnike kućnih tvrtki. Većina uživa kada nisu vezani krutim rasporedom od devet do pet. Ručak možete trajati koliko god želite. Ovo je vrlo važno za majke koje ostaju kod kuće i žele zaraditi malo dodatnog prihoda. Također možete početi raditi u vrijeme spavanja ili spavanja. Možete ostati kod kuće i zadovoljiti potrebe svoje obitelji i još uvijek se moći osjećati kao doprinosni član radne snage. Mama koja samo ostaje kod kuće često se osjeća isključenom od svijeta. Moglo bi se osjećati kao da ste izgubili svoj identitet. Imati kućni posao ublažava neke od tih osjećaja.

Uz skok cijena goriva, vlasnici kućnih tvrtki vole svoje živote. Troše manje plina od prosječnog radnika, pa više štede na novcu. Ne gubite bezbrojne sate u automobilima, vlakovima ili autobusima. Kao vlasnika kućne tvrtke ne žurite se u prometu niti ste uhvaćeni u prometnim gužvama koje vam oduzimaju vrijeme. Nema žurbe po cijelom gradu da biste svoju djecu ostavili u školi, vrtiću i onda na posao. Pola vaše pauze za ručak ne pojedete vožnjom nekamo u potrazi za hranom. Možete biti mirni znajući da nikada nećete zakasniti na posao ujutro ili kada dođete s ručka. Također ćete biti jedan od rijetkih članova radne snage koji će na vrijeme stići na dječju utakmicu.