HEKLANJE

Vodič za najbolje kreditne kartice za prijenos stanja

Kreditne kartice za prijenos stanja izvrstan su izbor za potrošače koji žele prenijeti stanje s kreditne kartice s višom kamatnom stopom na onu s nižom kamatnom stopom. Na taj način potrošač može uštedjeti novac smanjujući ili čak eliminirajući financijske troškove. Kada tražite najbolje kreditne kartice za prijenos stanja, važno je razmotriti niz čimbenika.

APR je jedan od prvih čimbenika koje potrošač treba uzeti u obzir kada traži najbolju kreditnu karticu za prijenos stanja. Tvrtke koje izdaju kreditne kartice nadaju se ukrasti vaš posao drugim tvrtkama koje izdaju kreditne kartice. Zbog toga često daju posebne uvodne ponude sa sniženim kamatama za prijenos stanja. U mnogim slučajevima, ovaj APR će čak biti 0,00%. Svakako pronađite kreditnu karticu za prijenos stanja koja nudi najniži APR, a zatim tu karticu koristite samo za prijenos stanja. Nemojte ga koristiti za kupnju. To je ono čemu se kartičarske kuće nadaju da će potrošači učiniti kako bi mogli procijeniti financijske troškove kupnje koju obave svojom karticom.



Duljina posebnog uvodnog APR-a razlikuje se od kartice do kartice. Ponekad duljina također ovisi o kreditnoj povijesti podnositelja zahtjeva. Važno je biti siguran koliko dugo ovo razdoblje traje i postaviti ciljeve da se ostatak isplati u cijelosti nakon završetka uvodnog razdoblja. Najbolje kreditne kartice za prijenos stanja zadržat će posebnu početnu stopu na snazi na kartici tijekom trajanja zajma. Drugim riječima, APR ostaje isti dok se u cijelosti ne isplati. Za potrošače koji neće biti u mogućnosti otplatiti ostatak u uvodnom roku, ovo je svakako najbolji način.

Većina kreditnih kartica obračunava naknade prilikom prijenosa stanja. Te se naknade općenito određuju kao postotak ukupnog iznosa prenesenih sredstava. Najčešće, naknade za prijenos stanja iznose 3% prenesenog iznosa. Međutim, mnoge kreditne kartice za prijenos stanja odriču se ovih naknada tijekom uvodnog razdoblja. Za potrošače je najbolje odabrati ove kreditne kartice za prijenos stanja. U protivnom bi mogli plaćati velike iznose naknada, negirajući uštede u financijskim troškovima.

Neke kreditne kartice za prijenos stanja zahtijevaju pokretanje prijenosa stanja u trenutku podnošenja zahtjeva za karticu. Drugi pak dopuštaju dovršetak prijenosa stanja tijekom trajanja uvodnog razdoblja. Najbolje kreditne kartice za prijenos stanja su prve, jednostavno zato što omogućuju veću fleksibilnost. Potrošači koji su sigurni da kasnije neće trebati prenositi stanja mogu, međutim, biti zadovoljni kreditnom karticom koja dopušta prijenose samo u trenutku podnošenja zahtjeva.

Neke kreditne kartice za prijenos stanja postavljaju ograničenja na vrste stanja koja se mogu prenijeti. Na primjer, neke poslovne kreditne kartice dopuštaju da samo poslovni troškovi budu prihvatljivi za početne cijene. Važno je da potrošači razumiju koju vrstu stanja mogu prenijeti prije podnošenja zahtjeva za karticu kako bi bili sigurni da zadovoljava njihove potrebe.

Mnoge kreditne kartice za prijenos stanja također imaju posebne programe nagrađivanja. Potrošači moraju usporediti programe prije nego što se odluče za kreditnu karticu kako bi mogli odabrati karticu s programom nagrađivanja koji najbolje odgovara njihovom životnom stilu. Osim toga, neke kreditne kartice za prijenos stanja ne računaju sredstva koja su prenesena prema sustavu bodova koji se koristi u programima nagrađivanja. Kako bi dobili najviše od kartice, potrošači bi trebali pronaći kreditne kartice za prijenos stanja koje računaju prijenose prema svojim programima nagrađivanja.

5 mitova o rinoplastici – revizija

Budući da je rinoplazija drugi najpopularniji zahvat plastične kirurgije izveden 2004. (prema Američkom društvu plastičnih kirurga), operacija nosa seli se