HEKLANJE

Vrtni stolovi

TEMU APP 100 E KUPON

Kada stigne sezona roštilja, objed na otvorenom postaje posve prirodna stvar i itekakva uživancija. Niste li negdje na pikniku na travi tada će vam za isti svakako biti potreban i stol, a od velika izbora vrtnih stolova koji vam se nude moglo bi vam se zavrtjeti u glavi.
Za razliku od klasičnog, interijeru namijenjena stola, onaj vrtni svojim karakteristikama mora udovoljavati svim potencijalnim vremenskim uvjetima koji mu u vrtu prijete. Stoga se prilikom njegova izbora vodite ne samo kvalitetom materijala već i njegovom stabilnošću i određenom težinom koja će odolijevati puhanju vjetra i letenju vašeg stola visinama.
Najbolja opcija, ukoliko si istu možete priuštiti svakako je masivan, premazima i lakom dobro zaštićen, klasičan drveni stol koji je ne samo ekološki izbor već će vas uz pametno održavanje i služiti dugi niz godina. Lijepi pleteni ili metalni modeli s dodacima stakla jednako su dobar izbor ukoliko u vrtu već imate predviđeno, poželjno i natkriveno mjesto, poput popločene terase, sjenice ili trijema.
A osim stola za objed, ukoliko imate vlastiti povrtnjak, dobro će vam doći i stol na kojem ćete moći prebirati usjeve, ali isto tako i već dozrele, prikupljene plodove i obavljati slične radove. Njemu dizajn ne morate platiti, kvalitetu nastojte!

Zanima vas kako smršaviti?

Moderno društvo uglavnom orijentirano na sjedilački način života i brzu prehranu, a to je za sobom dovelo do problema pretilosti.

Jeste li lovac ili farmer?

Želite da vaši klijenti, potencijalni kupci, distributeri, profesionalni kontakti, osoblje, distributeri, mediji i druge treće strane koje bi vas mogle