HEKLANJE

WORDPRESS: KAKO UBACITI RSS BILO GDJE?

Kada govorimo o WordPress blogu teško je ne primijetiti da od mnogobrojnih mogućnosti na raspolaganju imamo i RSS kanal. Iako je primarna zadaća korištenja RSS-a da ubacimo više kanala u reader te na jednom mjestu pratimo više stranica moram reći kako postavljanje RSS-a na samu stranicu nam daje mogućnost za automatsku SEO optimizaciju određenog sadržaja.
Pomoću RSS-a možemo prikazati sadržaj s neke druge stranice na vlastitoj u obliku naslova i kratkog uvoda. Samim time nakon što smo postavili RSS dobivamo nove vijesti na našoj stranici i automatski linkamo izvornu stranicu.
Pokušavam reći kako je ovaj princip odličan za SEO optimizaciju pa bi ga trebali koristiti svi koji imaju više stranica ili blogova. Kada jenom krenete s dodavanjem RSS-ova brzo popunite sidebar i onda mislite da je kraj, međutim nije a evo i zašto.
Svi koji ste iole u WordPress svijetu vrlo dobro znate da putem widgets-a na vrlo jednostavan način možemo dodati RSS na naš sidebar recimo, međutim nastaje problem kad poželimo dodati još 2-3 ili više RSS-ova. Ako ćemo s svakog kanala prikazivati 20 zadnjih vijesti ubrzo popunimo taj mali sidebar. Pitate se kako dodati RSS bilo gdje poželite na vašoj WordPress stranici?
Zapravo vrlo jednostavno, ako radite ručno sve što vam je potrebno je ovaj wp kod i malo mašte. Obratite pozornost na podebljani dio, ovdje upisujete RSS neke stranice koju želite iako nije loše da postavite i ovaj link kojeg vidite, neću se ljutit.

Što je ekoznak?

Ekoznak se koristi pri označavanju, reklamiranju i prezentiranju proizvoda koji udovoljavaju odredbama Zakona o ekološkoj proizvodnji i označavanju ekoloških proizvoda.

Uvod u rinoplastiku

Operacija nosa (Rhinoplasty Surgery), najčešći oblik plastične kirurgije koji se danas prakticira u Americi, postupak je koji mijenja strukturu nosa,