HEKLANJE

Za ljeto uz morske motive

Ovo ljeto, vrlo su popularni morski motivi. Motivi na odjeći neka budu iz morskih dubina, ribice, zvijezde, školjke, motivi plaže, palmi ili nešto što vas usko podsjeća na more. S tim motivima ćete ako iduće godine planirate ići na jadransko more uz odjeću imati osjećaj da ste na moru.
Ove godine recesijsko vrijeme natjeralo nas je da smanjimo svoj budžet, ali svi se nadamo da će biti bolje. Zato si vi jednostavno odmor kao iz snova priuštite na način da već sada odvajate koju kunu za ljetovanje u idućoj godini.
Mnogi od nas ove godine bili su u svom vlastitom dvorištu, na nekoj rijeci, jezeru ili gradskom bazenu što ne mora značiti da će u novoj sezoni biti isto tako. Potrudite se da ne bude!
Detalje na već postojeću odjeću možete iglom i koncem postaviti na odjeću uz pomoć perlica koje nisu tako skupe. Na takav način ćete osvježiti svoju staru garderobu, detalji će biti moderni i vi ćete biti spremni za novu sezonu.
Uživajte ovo ljeto na odmoru i bez puno novca.

Slanje članka: isplati li se?

Postoje brojne web stranice na World Wide Webu koje se mogu pohvaliti najučinkovitijim uslugama za podnošenje članaka. Mnogi od njih