HEKLANJE

Zajednički prijevoz radi očuvanja okoliša i smanjenja prometa uz uštedu novca

Jeste li umorni od prometnih gužvi, sve većeg zagađenja zraka i sve većih cijena goriva? Želiš li učiniti nešto u vezi svega ovoga?

Sada možete formiranjem zajedničke vožnje. Indimoto je pokrenuo Indimoto.com, web mjesto s oglasima za automobile, koje je ujedno i prvo indijsko web mjesto za spajanje zajedničkih vožnji. Zajednički prijevoz ili dijeljenje vožnje je dogovor u kojem ljudi dijele svoja vozila s drugim korisnicima zajedničkog putovanja i zajedno putuju na posao. “Cilj iza Indimoto.com bio je izgraditi web mjesto s oglasima za automobile na kojem korisnici mogu kupovati i prodavati automobile i bicikle, auto proizvode i usluge, pretraživati auto događaje, auto klubove i zajedničke vožnje. Naša usluga usklađivanja zajedničkih vožnji prva je takve vrste u Indiji i putem nje želimo omogućiti putnicima da jednostavno formiraju zajedničke vožnje i uživaju u njezinim prednostima dok pridonose očuvanju okoliša”, kaže Udit Bhandari, osnivač i izvršni direktor Indimoto.com.



Prema Uditu “Zajednički prijevozi imaju puno smisla jer štedite novac dijeljenjem troškova goriva, troškova održavanja vozila i naknade za parkiranje, čuvate okoliš štedeći gorivo i smanjujući štetne ispušne plinove, a istovremeno smanjujući prometne gužve. Zajedničkim korištenjem automobila također širite svoju mrežu prijatelja/kontakata”. Indimoto.com omogućuje korisnicima pretraživanje ponuda i zahtjeva za zajedničkim prijevozom u njegovom/njezinom gradu, kao i pokretanje vlastitog zajedničkog prijevoza objavljivanjem besplatnog oglasa u odjeljku za zajednički prijevoz.

„S rastućim razinama onečišćenja zraka u našim metro gradovima, maničnim prometnim gužvama i sve većim opterećenjem cijena goriva za novčanike putnika, postoje samo dvije alternative, javni prijevoz ili zajednički prijevoz. Infrastruktura javnog prijevoza još uvijek nije udobna i logična alternativa privatnom prijevozu za mnoge gradske putnike i tu na scenu stupaju zajednički prijevozi. Također, zajednički automobili stvaraju osjećaj zajednice i brige za vaš okoliš”, kaže Udit. Zajednička putovanja uobičajena su pojava u razvijenom svijetu koju često podržavaju gradske i državne vlasti zbog brojnih prednosti koje nude. Indimoto.com je preuzeo inicijativu u Indiji želeći da to postane navika među indijskim putnicima na posao.

Izrada imenika za razmjenu veza

Postoji velika vrijednost u pravim uzajamnim vezama; međutim, ako ispravno upravljate svojim stranicama s vezama, te vam stranice također mogu