HEKLANJE

Zaljubimo se ponovno

TEMU APP 100 E KUPON

Još jedan savjet, ili bolje rečeno upozorenje, našim partnerima: u razdoblju perimenopauze i menopauze postajemo iznimno sentimentalne možemo plakati na svakakve gluposti s TV-a.
Menopauza je vrijeme fizičkih promjena i psihološke prilagodbe, a emocionalni usponi i padovi jednako nas ometaju kao i fizički.
Neravnoteža hormona nas čini umornima i depresivnima, a ako na sve to nadodamo i činjenicu da se zauvijek pozdravljamo s mjesečnicom i mladošću, koje društvo nadasve cijeni, nije ni čudo da često ‘nismo od volje’.
Žene koje nisu imale djecu menopauza poručuje da ih je ta prilika zauvijek zaobišla, a majke često primijete da ulaze u menopauzu baš kada im se djeca osamostaljuju i sele. To su uistinu veliki emocionalni gubitci.
U svemu ovome, kako nam partneri mogu pomoći?
Podijelite s nama svoje misli i osjećaje – pričajte s nama o starenju i djeci koja odlaze. Ako smo opet sami skupa, zaljubimo se ponovno jedno u drugo.
https://pricajmiotome.com/zaljubimo-se-ponovno/

Dijeta za telefon od 500 funti

Često će konzultanti za izravnu prodaju za planiranje zabave komentirati da njihov telefon odjednom teži 500 funti kada trebaju obavljati