HEKLANJE

Zašto ne znamo što učiniti sa svojim životom?

TEMU APP 100 E KUPON

Pristupite bilo kojoj osobi i pitajte je – “Koji vam je glavni cilj u životu?” Iznenadit ćete se, ali mnogima (jako puno) je teško odgovoriti. Ovo je odlično. Spremni smo trčati za autobusom kako bismo uštedjeli nekoliko minuta i ne želimo znati što ćemo sa životom općenito. Ali nešto je drugo zastrašujuće …
Najstrašnije je to što većina ljudi, u principu, nikad ne razmišlja ZAŠTO ŽIVI. Za što? Postoji rutina – prvo u školu, zatim na sveučilište, pa na posao i na kraju – u mirovinu. Ali ovo je sve – za što?
Pogledajte one koji su nešto postigli u životu. Nije potrebno pamtiti pozitivne likove, pravilo djeluje i u odnosu na antijunake. Svima im je zajedničko jedno – svatko je znao što želi od života. Štoviše, znao sam izričito, a ne apstraktno (želim biti sretan, zdrav, bogat, lijep). Jasno razumijevanje cilja pola je uspjeha.
Ali teško je odlučiti koji put odabrati za sebe, zar ne? Puno je lakše kupiti čips i igrati predstavu. Ali trebate poduzeti prvi korak – odlučiti raditi na sebi. Prestanite “visjeti na vjetru” poput jesenskog lista i preuzmite odgovornost za svoj život. Naša generacija visoke tehnologije, nažalost, postupno gubi sposobnost upravljanja vlastitom sudbinom. Vrijeme je da se to popravi, zar ne?
Alex Novak, “Knjiga koja ne postoji”

Tko je ubio električni automobil ?

I dok čovječanstvo još čeka konkretnu serijsku proizvodnju električnih automobila (za razliku od konceptnih automobila koji se prikazuju na auto

Blogovi

Za one od vas koji još nisu pokrenuli blog, nećete razumjeti. Nisi bio tamo čovječe! Samo isprobavanje jednog bloga će