HEKLANJE

Želite na godišnji odmor u Istru?

Istra je jako raznolika tako da će i vaš provedeni godišnji odmor tako biti jako raznolik i zanimljiv. Čisto plavo more, sunčano vrijeme, predivne plaže, ugodna klima i velika gastronomska ponuda su samo jedan dio u kome možete uživati. Istarski poluotok zauzima površinu od 3100km2 i najposjećenija je destinacija ranih turista iz cijelog svijeta.
Turističke destinacije u Istri mogu se podijeliti na sedam regija Umag-Novigrad, Poreč. Vrsar-Funtana, Rovinj, Pula-Medulin, Labin-Rabac te Unutrašnjost Istre. Svaka od navedenih regija nudi mnogo usluga i različitosti. Svaka posjeduje jedinstvene karakteristike te odiše posebnom vlastitom atmosferom. Poreč je jako važno a samim time i jako popularno turističko odredište. Prepoznatljiv po prirodnom i povijesnom ambijentu, prepun je duge tradicije, kulture i značajnosti. Unutar prekrasnih šuma koje obiluje prirodnom ljepotom razvila su se turistička naselja kao Plava i Zelena Laguna, Brulo, Pical i još mnoge druge.
Jedno od najrazvijenijih turističkih mjesta je Rovinj. Prelijepi stari grad i bogate borove šume, parkovi kao što je Zlatni rt, rovinjski otoci i obale sa štićenim krajolikom. To je grad koji sigurno ne smijete zaobići. Veoma romantično mjesto sa predivnim renesansnim i baroknim spomenicima, baščama i crkvama. Rovinj vam nudi razne kulturne događaje kao što je Međunarodni Pop ljetni festival, Internacional Art Exhibition, zaštitnik grada je Sv. Eufemije. Rovinj sadrži mnoštvo hotela, turističkih naselja, restorana, barova, kampova te marina. Jedan od najzanimljivijih kompleksa poznatiji kao Zabavni centar “Monvi” koji sadrži restorane, klubove, barove i kafiće. U Rovinju možete pronaći mnogo sporta i rekreacije, organizirana takmičenja, turnire, sportske škole ronjenja, tenisa i drugih kao i nogometna i košarkaška igrališta, rukomet, odbojku, polivalentnu sportsku dvoranu, otvorene bazene, kuglane i mnogo drugih zanimljivosti.
Za bilo koji destinaciju da se odlučite u Istri sigurno nećete pogriješiti i provesti ćete nezaboravne dane što ćete zasigurno pamtiti kao najbolje proveden godišnji odmor.

Las Chicks Magic Glove

Ovih dana sam se imala priliku družiti sa čarobnom rukavicom. Dobila sam je na testiranje i ako želite osvrt u

Kofein uzrokuje bore

Ako imate namjeru održati zdravu kožu bez bora, trebate reformirati svoje tijelo iznutra prema van. Dobar početak je suzdržavanje od