HEKLANJE

Zgodno rješenje za lijepe ruke

Prije nego što se riješite prašine i prljavštine u kući, pobrinite se da vam pritom ne budu pretučene ruke. Pružite svojim rukama njegu i pažnju koju zaslužuju slijedeći ove savjete:

• Zadrži vlagu: nanošenje hidratantne kreme na vlažnu kožu odmah nakon tuširanja ili kupke omogućuje koži da se upije u hidratantnu kremu. Odaberite hidratantnu kremu koja je učinkovita i sigurna za osjetljivu kožu, a ne sadrži potencijalno iritirajuće mirise ili boje.



• Zaštitite se od jakih kemikalija: Izlaganje kemikalijama i deterdžentima u proizvodima za čišćenje kućanstva može imati danak na rukama te isušiti i iritirati osjetljivu kožu. Potražite rukavice koje su dizajnirane kako bi ruke izgledale najbolje. “Playtex Living Gloves imaju više slojeva neoprena koji pružaju vrhunsku zaštitu, u usporedbi s običnim rukavicama od lateksa, od jakih kemikalija koje se nalaze u uobičajenim proizvodima za čišćenje kućanstva”, kaže Joe Hourihan, potpredsjednik istraživanja i razvoja u Playtex Products, Inc. navika nošenja rukavica svaki put kad čistite.

• Borite se protiv bakterija i klica: Hourihan kaže da Playtex Living Gloves imaju Ultra-Fresh® antimikrobnu zaštitu za inhibiciju rasta bakterija koje uzrokuju neugodne mirise, plijesni i plijesni. Rukavice također pružaju izvrsnu zaštitu od vruće vode.

• Zaštitite svoju manikuru: Vaše su ruke vaš ultimativni dodatak i željet ćete da izgledaju dobro u bilo koje godišnje doba. Nošenje rukavica kad god čistite pomoći će vam da vaša manikura traje dulje i spriječit će vaše nokte da postanu lomljivi.

• Odnesite ruke u toplicu: Zagrijte šalicu mlijeka u mikrovalnoj pećnici 30 sekundi (ili dok nije toplo, ali ugodno na dodir). Namočite ruke pet minuta kako biste ojačali nokte i hidratizirali kožu.

Uzmite stranicu iz priručnika o ljepoti modela i nosite rukavice kako bi vaše ruke izgledale mlado i svilenkasto.

“Moje ruke nisu mi samo važne, one su moj posao. Stoga je moj posao brinuti se o njima”, kaže Ellen Sirot, vrhunski NYC model za ruke, Ford Models. “Kad god radim bilo što što može oštetiti moje ruke, kao što su kućanski poslovi, pranje suđa ili čak vrtlarenje, uvijek nosim svoje Playtex Living Gloves.”

Osim što održava vaše ruke mekima, Playtex Products Inc. s ponosom daje donaciju Nacionalnoj zakladi za rak dojke, Inc. u ime Playtex Living Gloves (www.NationalBreast Cancer.org).



Slijeđenje nekoliko jednostavnih savjeta može biti sve što je potrebno da bi vaše ruke bile lijepe.

Partnerski programi i SEO

Iako će dobre SEO vještine učiniti vašu stranicu zapaženom u tražilicama, postoje i drugi trikovi za povećanje njihove učinkovitosti. Partnerski

Marketing članaka: oslobađanje

Neki su me kao plodnog pisca članaka pitali kako mogu generirati toliko kvalitetnih članaka u tako kratkom vremenskom razdoblju. Iskreno

Kreditne ocjene i kreditne kartice

Kreditne ocjene ili kreditni rezultat evidencija je obrasca potrošnje osobe u vezi s kreditnim karticama i načinima otplate. Financijske institucije,