HEKLANJE

Zrakoplovna kartica – posjedovati ili ne posjedovati?

Svačije su potrebe različite ovisno o različitim životnim stilovima i životnim obrascima. Stoga će odabir kartice zrakoplovnog prijevoznika među raznim dostupnim karticama zrakoplovnog prijevoznika u potpunosti ovisiti o vašim osobnim okolnostima i financijskom profilu. Na kraju, o vama ovisi koliko će vaša kreditna kartica zračnog prijevoznika funkcionirati za vas. Ali čitajući ove jednostavne savjete i postavljajući ova pitanja, definitivno možete izvući još nekoliko pogodnosti iz svoje kreditne kartice zrakoplovnog prijevoznika.

Što je Airlines kreditna kartica?



Na kreditnoj kartici zračnog prijevoznika možete zaraditi kredite ili bodove kad god koristite kreditnu karticu zračnog prijevoznika. Nakon što se prikupi određeni broj “bodova” od kupnji izvršenih na kreditnoj kartici zrakoplovne kompanije, vlasnici kartica mogu iskoristiti bodove za putovanja zrakoplovom, baš kao što se mogu iskoristiti milje za česte putnike. Obavezno saznajte koliko bodova morate skupiti na svojoj kreditnoj kartici zračnog prijevoznika da biste se kvalificirali za besplatno putovanje zrakoplovom. Također je važno znati kada će te bodove isteći ako se ne stave u upotrebu unutar određenog vremena. Budući da je većina najboljih programa nagrađivanja kreditnih kartica zrakoplovnih kompanija prilično skupa za kartičarske kuće, svaka kreditna kartica zrakoplovnih kompanija obično dolazi s godišnjom naknadom i također će imati više odgovarajuće kamatne stope od ostalih kreditnih kartica.

Kako odabrati najbolju zrakoplovnu kartu za sebe?

Prvi korak u određivanju koju karticu zrakoplovne tvrtke odabrati jest saznati koju zrakoplovnu tvrtku najčešće posjećujete. Ako preferirate zrakoplovnu tvrtku za većinu svojih putovanja, saznajte ima li ista zrakoplovna tvrtka karticu zrakoplovne kompanije.

Još jedna stvar za analizu bila bi učestalost vašeg letenja. Ako letite svakih nekoliko godina, najmanja je vjerojatnost da ćete imati koristi od karte zrakoplovnog prijevoznika. Međutim, ako često letite, razmislite o posjedovanju kartice zrakoplovnog prijevoznika. Međutim, i u tome postoji jedna kvaka. Mnoge karte zračnih prijevoznika postavljaju ograničenja na broj bodova koji se mogu zaraditi tijekom godine. Dakle, ako niste u mogućnosti iskoristiti pogodnost iskorištavanja ovih bodova tijekom godine, posjedovanje zrakoplovne karte bilo bi uzaludno.

Kao što smo već spomenuli, većina ponuda kreditnih kartica zračnih prijevoznika imat će priložene godišnje naknade uz više odgovarajuće kamatne stope od tradicionalnih kreditnih kartica koje nisu zračne tvrtke, pa pripazite i na to.

Koliki je vaš IQ kose?

Kako njegujete svoju kosu? Koji proizvodi za kosu odgovaraju vama? Ako ne znate, niste sami. Nedavna anketa o njezi kose