HEKLANJE

Kako Internet mijenja izradu perika

Internet utječe na sve grane, a sada je vrijeme i za tako konzervativnu kao što je vlasuljarstvo. Zahvaljujući globalnoj mreži, možete birati između beskrajne raznolikosti modela perika dostupnih na Internetu i dati ih ručno izraditi za njega ili nju od strane majstora ovog zanata u Istočnoj Europi po cijeni dobrog gotovog proizvoda.

Jednom od istočnoeuropskih dobavljača potrebna je samo fotografija modela perike po vlastitom izboru. Možete pronaći fotografiju u Australiji, napraviti je u Poljskoj i poslati u SAD ili UK. Tako Internet funkcionira.



Voditelj stranice Frank Migas kaže: “Kao i mnogi dobavljači, poslujemo u mnogim zemljama u kojima klijenti imaju vrlo različite ukuse i preferencije. Nijedan vlasuljar nije u stanju stvoriti kolekciju koja pokriva sve tako raznolike ukuse. Ali sada postoji rješenje. Zahvaljujući fleksibilnosti i osobnoj izradi perika, možemo ponuditi našu novu jedinstvenu osobnu uslugu koja našim klijentima daje bilo koji model perika po želji. Jednostavno klijent pronađe model perike koji mu se sviđa i pošalje nam njegovu fotografiju, a mi ćemo je izraditi prava ljudska kosa iz istočne Europe. Na ovaj način nudimo sve modele perika dostupnih u svijetu. Znam da zvuči bizarno, ali to je istina u doba interneta.”

Frank nastavlja: “Vjerujemo da je to nova kvaliteta na Internetu – kombinacija najviše moguće kvalitete, širokog izbora za kupce, niskih cijena i potpune fleksibilnosti. Sve što nam Internet već dugo obećava.”

TEMU APP 100 E KUPON

Tajna ljepote

Tajna ljepote krije se u vama samima. Iako make-upom, outfitom i nakitom možete postići vašu vanjsku ljepotu, samopouzdanje i karizmatičnost