HEKLANJE

Je li GeneWize Life Sciences stvaran? Ili je GeneWize prijevara?

Ovaj članak govori o novoosnovanoj tvrtki pod nazivom GeneWize i u njemu ćete naučiti sve što sam ja do sada naučio nakon mog istraživanja Genewizea.

Genewize je novoosnovani odjel tvrtke pod nazivom GeneLink. GeneLink je tvrtka za istraživanje i razvoj prehrane u području genetike zadnjih 12 godina. Imaju neke od najprestižnijih znanstvenika, mnoge koji su proteklih godina osvojili brojne nagrade u području prehrane i genetike.



Genelink je potrošio ogromnu količinu resursa, vremena i energije tijekom posljednjih nekoliko godina razvijajući procese prilagođavanja prehrane stvarnim genetskim profilima ljudi. Zapravo, mogu uzeti 98 sastojaka i stvoriti preko 177 000 različitih kombinacija proizvoda za prilagodbu individualnim genima svake osobe.

To mogu učiniti uzimanjem uzorka sline, a zatim procjenom vaše DNK. Nakon što se to učini, formira se genetski profil…i prehrana se može prilagoditi VAŠIM stvarnim genima. Jednim zamahom, ‘shot gun’ prehrana je izbačena iz igre i ljudi više neće dobivati proizvode koji ne djeluju na njihova tijela.

Uz GeneWize, svaka osoba dobiva prilagođen i personaliziran proizvod za svoje GENE i svoj stil života.

Vidio sam mnoge tvrtke u vrijeme dok sam bio poduzetnik, ali rijetko koje zapravo imaju toliko kredibiliteta ili čvrste znanosti iza sebe kao što to ima GeneWize. Povrh toga, kredibilitet čelnika koji podupiru ovu tvrtku i menadžmenta koji je vodi je izniman.

Neki od najpametnijih i najuspješnijih mrežnih trgovaca našeg vremena podržali su GeneWize, a mnogi od njih već su zauzeli pozicije unutar tvrtke. Genewize je DEFINITIVNO tip tvrtke iza koje ponosna i poštena osoba može stajati, i znati da isporučuje stvarnu vrijednost svijetu i pomaže mnogim ljudima u tom procesu.

TEMU APP 100 E KUPON